Code 95 praktijk volgen? Een code 95-praktijkcursus via JobTrans volgen betekent

 • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
 • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
 • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
 • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
 • Verwachtingen overtreffen: volg een code 95-praktijkcursus via JobTrans en ontdek het zelf.

  Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder voor een kleine impressie.
  Interesse in een praktijkcursus code 95?

  Laat hieronder je contactgegevens achter en wij kijken met jou mee naar een passende datum, locatie en/of maatwerkcursus praktijk code 95.

  Cursusagenda voor praktijkuren code 95

  Selecteer de gewenste cursusdata via onderstaande filter. Staat de gewenste datum of locatie er niet tussen? Neem contact met ons op.


  Sterk in maatwerkcursussen code 95

  In een markt waar nascholingscursussen verplicht zijn, is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Het onderscheid dat JobTrans wil maken is het bieden van klantgerichte oplossingen. Je klant kennen is essentieel om waarde toe te voegen. Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we aan elke wens op het gebied van code 95-cursussen voldoen.

  Interesse in maatwerk code 95 praktijk?
  Wat is de leerbehoefte van jouw chauffeurs? Dat zoeken we graag samen met je uit. Zo kunnen onze professionele instructeurs uit de praktijk jouw chauffeurs op korte termijn resultaatgericht trainen. In een maatwerktraining kunnen we ons bijvoorbeeld richten op communicatie, brandstofbesparing, of welke opleidingsdoelstelling je dan ook wenst. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden omtrent maatwerktrainingen code 95.

  Profiteer van SOOB-subsidie

  Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Dan kan je dat bij JobTrans inzetten voor diverse praktijk code 95-cursussen.  JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

  Wet- en regelgeving code 95

  Iedere beroepschauffeur heeft te maken met de verplichte nascholing code 95. Er zijn een aantal punten waarmee zij rekening dienen te houden:

  • Code 95 is vijf jaar geldig, gerekend vanaf de datum van de afgifte van het rijbewijs.
  • Iedere 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen is verplicht, waarvan min. 7 uur praktijk code 95.
  • Je mag in een nascholingscyclus één cursus herhalen en de overige cursussen dienen uniek te zijn.
  • Je mag in een nascholingscyclus maximaal 3 e-learnings (12 uur) volgen. De overige cursussen moeten volledig klassikaal.
  • Extra uren kunnen niet worden opgespaard voor een volgende nascholingscyclus.
  nascholing code 95
  Heftruckcursus: theorie of praktijk?

  Een veelgestelde vraag onder beroepschauffeurs is: behaal ik voor de heftruckcursus theorie- of praktijkpunten voor code de 95? 


  Antwoord

  De heftruckcursus is een code 95-theoriecursus. Dat betekent niet dat we tijdens de cursus enkel de theorie doornemen. Natuurlijk bestaat de cursus ook uit een praktijkgedeelte. Echter krijg je voor de heftruckcursus 7 code 95-theoriepunten als je deze volgt in het kader van nascholing.

  Sfeerimpressie code 95-praktijkcursus

  Bekijk de foto's hieronder voor wat actiebeelden.

  1
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  Meer weten over praktijk code 95?

  JobTrans is dé code 95-specialist van Nederland. Zo hebben we jarenlange ervaring in het geven van onder andere praktijk code 95. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het inplannen van code 95-praktijkcursus? Bel met een vestiging bij jou in de buurt of mail naar [email protected] Klik op de groene button hieronder voor de contactgegevens van onze vestigingen. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder met theorie of praktijk code 95.