Code 95 theorie volgen? Een code 95-theoriecursus via JobTrans volgen betekent

 • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
 • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
 • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
 • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
 • Verwachtingen overtreffen: volg een code 95-theoriecursus via JobTrans en ontdek het zelf.

  Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder voor een kleine impressie.
  Interesse in een theoriecursus code 95?

  Laat hieronder je contactgegevens achter en wij kijken met jou mee naar een passende datum, locatie en/of maatwerkcursus theorie code 95.

  Cursusagenda voor theoriepunten code 95

  Selecteer de gewenste cursusdata via onderstaande filter. Staat de gewenste datum of locatie er niet tussen? Neem contact met ons op.


  Sterk in maatwerkcursussen code 95

  In een markt waar nascholingscursussen verplicht zijn, is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Het onderscheid dat JobTrans wil maken is het bieden van klantgerichte oplossingen. Je klant kennen is essentieel om waarde toe te voegen. Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we aan elke wens op het gebied van code 95-cursussen voldoen.

  Interesse in maatwerk code 95 theorie?
  Wat is de leerbehoefte van jouw chauffeurs? Dat zoeken we graag samen met je uit. Zo kunnen onze professionele instructeurs uit de praktijk jouw chauffeurs op korte termijn resultaatgericht trainen. In een maatwerktraining kunnen we ons bijvoorbeeld richten op communicatie, brandstofbesparing, of welke opleidingsdoelstelling je dan ook wenst. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden omtrent maatwerkcursussen code 95. Bekijk de video's hieronder om alvast een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor code 95 theorie.

  Profiteer van SOOB-subsidie

  Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Dan kan je dat bij JobTrans inzetten voor diverse theorie code 95-cursussen. JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

  code 95-cursussen
  E-learning

  Wist je dat je jouw 35 uur nascholing ook kunt halen met behulp van e-learning? Hierbij dient de cursist een dagdeel thuisstudie te doen (4 uur) en een dagdeel naar de opleider te komen voor klassikale scholing (3 uur). Door het verkorte klassikale gedeelte is de opleiding over het algemeen gemakkelijker in te plannen. Let wel: iedere cursist mag maximaal 12 uur e-learning in het kader van code 95 behalen. Dat betekent maximaal 3 e-learnings code 95.

  Heftruck, fysieke belasting, digitale tachograaf, tips en trucks, lading zekeren en EHBO onderweg, het is een kleine greep uit ons aanbod code 95 e-learning. Neem voor meer informatie over e-learning vrijblijvend contact op met onze opleidingscoördinatoren. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  Wet- en regelgeving code 95

  Iedere beroepschauffeur heeft te maken met de verplichte nascholing code 95. Er zijn een aantal punten waarmee zij rekening dienen te houden:

  • Code 95 is vijf jaar geldig, gerekend vanaf de datum van de afgifte van het rijbewijs.
  • Iedere 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen is verplicht, waarvan min. 7 uur praktijk code 95.
  • Je mag in een nascholingscyclus één cursus herhalen en de overige cursussen dienen uniek te zijn.
  • Je mag in een nascholingscyclus maximaal 3 e-learnings (12 uur) volgen. De overige cursussen moeten volledig klassikaal.
  • Extra uren kunnen niet worden opgespaard voor een volgende nascholingscyclus.
  Meer weten over theorie code 95?

  JobTrans is dé code 95-specialist van Nederland. Zo hebben we jarenlange ervaring in het geven van onder andere theorie code 95. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het inplannen van code 95-theoriecursus? Bel met een vestiging bij jou in de buurt of mail naar [email protected] Klik op de groene button hieronder voor de contactgegevens van onze vestigingen. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder met code 95: theorie of praktijk.