Onze gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur in Harderwijk bereidt je voor op een mooie toekomst in de transportwereld. Als vrachtwagenchauffeur is het belangrijk dat je over de juiste rijbewijzen en Code 95 beschikt en weet hoe je op een veilige en efficiënte manier goederen kunt vervoeren. Dit leren wij je bij JobTrans. Ook besteden we veel aandacht aan het zo veilig en gezond mogelijk werken. Belangrijk voor jezelf én de mensen om je heen. 

Meld je snel aan
Bekijk hieronder de openstaande vacatures voor een werk- en leertraject in de regio Harderwijk of meld je aan via het inschrijfformulier op deze pagina.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur vrijblijvend contact op met onze vestiging in Harderwijk.

☎️ 0341 820 300
✉️ [email protected]

  Wat bieden wij?

  • Het volgen van een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur op onze vestiging in Harderwijk (rijbewijs C en CE);
  • Fulltime contract met een salaris volgens de cao beroepsgoederenvervoer;
  • Zelfs tijdens de opleiding kun je al aan het werk;
  • Klanten uit uiteenlopende branches, zodat je tijdens de opleiding kunt ontdekken welke branche het beste bij je past;
  • Baangarantie, want de sector transport en logistiek staat nooit stil, het werk is er altijd. Nu én in de toekomst;
  • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld doorstromen naar rijopleiding CE.

  Wie gingen je voor?

  Onlangs maakten Daniël Kroezen en Martijn Brandenburg de carrièreswitch naar vrachtwagenchauffeur. Zij hebben via JobTrans de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur gevolgd. Bekijk hieronder hun verhaal.

  Hoe ziet de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur eruit?

  Om het overzichtelijk voor jou te houden zullen we hieronder de route uitstippelen hoe jij een kans maakt voor het opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur.

  1. Selectie. Na jouw aanmelding voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur, nemen wij contact met je op en maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek in Genemuiden, Harderwijk of Heerenveen. We horen graag wie jij bent en wat de reden is dat het beroep van vrachtwagenchauffeur jou aanspreekt. Daarnaast informeren wij jou van A tot Z over het opleidingstraject. Hebben we beide een positief gevoel, dan nodigen we je uit voor een intest (rijvaardigheidstest) om te kijken of je het in de vingers hebt. Aansluitend vindt er een tweede gesprek plaats, waarna we een keuze maken of we gaan starten.

  2. Proefperiode. Na de selectie helpen we jou zo snel mogelijk op weg om in de praktijk aan de slag aan het werk te gaan. De proefperiode duurt 2 maanden. In deze periode zien wij graag hoe jij in de praktijk te werk gaat. De functies zijn variërend, denk aan functies als magazijnmedewerker of heftruckchauffeur. Ook dien jij in deze periode je gezondheidsverklaring in bij het CBR, zodat je medisch wordt goedgekeurd voor het beroep als vrachtwagenchauffeur.

  3. Evaluatiegesprek. Na de proefperiode word je uitgenodigd voor een evaluatiegesprek. In dit gesprek kijken we terug en werpen we een blik op de toekomst. Mocht dit van beide kanten naar wens zijn, dan krijg je de theorieboeken om alvast te gaan studeren. Gedurende het verloop van de opleiding blijf je werkzaam in je huidige functie.

  4. Theorie- en praktijkles. Tijdens het studeren van de theorie word je ingepland voor de theorieklas. Die duurt gemiddeld 6 dagen en is verspreid over 6 weken. Alle onderwerpen worden behandeld door een ervaren instructeur. Aansluitend word je ingepland voor de 3 theorie-examens. Na de theorie wordt een intest gepland en op basis hiervan een rijtraject, de toetsen voor de vakbekwaamheid en het praktijkexamen.

  5. Aan de slag. Tijdens het opleidingstraject bieden wij je de mogelijkheid bij een van onze opdrachtgevers ervaring op te doen in de logistieke sector. Indien je hiervoor kiest, ontvang je vanaf de start van de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur salaris. Stap voor stap groei je door naar jouw droombaan: vrachtwagenchauffeur. 

  6. Tijd voor een 'roadtrip'. Ben jij geslaagd voor je C-rijbewijs? Gefeliciteerd! Het avontuur als vrachtwagenchauffeur kan van start gaan. We geven jou drie jaar baangarantie. Dat betekent dat we je drie jaar een baan aanbieden als vrachtwagenchauffeur. Hierbij proberen wij rekening te houden met jouw wensen. Als je enige ervaring hebt opgedaan als vrachtwagenchauffeur en toe bent aan de volgende stap leiden wij jou verder op tot vrachtwagenchauffeur CE.

  Meer informatie over de inhoud van de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur vind je op onze website: rijopleiding C en rijopleiding E achter C.

  Wat vragen wij?

  JobTrans investeert in jouw toekomst door jou een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur aan te bieden. Uiteraard verwachten wij van jou: 

  • Beschikbaar voor een fulltime baan;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Een half uur tot een uur reizen naar het werk of onze vestiging in Genemuiden, Harderwijk of Heerenveen is voor jou geen probleem;
  • Je hebt de Nederlandse taal goed onder de knie, zodat het studeren van de theorie voor jou geen probleem is.

  Aanmelden voor de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur

  Ben jij er klaar voor om vrachtwagenchauffeur te worden? Wij streven ernaar om je binnen zes maanden op te leiden tot vrachtwagenchauffeur. Meld je vandaag nog aan voor de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij JobTrans. Dat kan eenvoudig via het inschrijfformulier op deze pagina. Na het ontvangen van jouw gegevens, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over het opleidingstraject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur.