Profile Tyrecenter en JobTrans presenteren met trots twee unieke trainingen, speciaal ontworpen om transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs te binden en boeien. Wil je een (nog) hogere klanttevredenheid, positievere merkbeleving en betere prestaties? Meld je dan nu aan voor één van de trainingen van de Profile Academy!

Code 95-training 1: banden- en incidentmanagement

In deze code 95-cursus vergroten deelnemers hun kennis en vaardigheden op het gebied van banden- en incidentmanagement. De training is opgedeeld in twee blokken:

 • Blok A
  Wetgeving rondom banden, nieuwe banden en markeringen, bandenbeheer, juiste bandenspanning en praktische oefeningen gericht op bandenbeheer.
 • Blok B
  Incidentmanagement vanuit hulpdienstenperspectief, handelen tijdens incidenten, gevolgen van overbelading, voertuigcontrole en praktijkopdrachten die aansluiten bij intercedent management.Code 95-training 2: Update nieuwe regels bandenbeheer en EHBO onderweg voor beroepschauffeurs

Deze code 95-cursus richt zich op de nieuwste ontwikkelingen in bandenbeheer, voertuigtechnologie, verkeersgedrag en eerste hulp. Ook deze cursus bestaat uit twee blokken, namelijk:

 • Blok A
  Bandenbeheer, routinematige controles, verkeerswetgeving, bandenprestaties en melden van pechgevallen.
 • Blok B
  Handelen bij incidenten, eerste hulp, gebruik van AED, reanimatietechnieken en de invloed van een gezonde leefstijl.Cursusagenda Profile Academy

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid

Meer weten?

We plannen de cursussen ook op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.