Op zoek naar een rijschool in Harderwijk? Kies voor moderne auto’s. Kies voor professionele rijinstructeurs. Kies voor uitstekend lesmateriaal. Kies voor JobTrans. Bij ons kun je terecht voor rijopleiding BE, C en CE. Wat het vrachtautorijbewijs betreft, deze kun je zowel met als zonder Code 95 bij ons halen. Meer informatie over onze rijopleidingen vind je hier: rijbewijs BErijbewijs C en rijbewijs CE. Weet je al wat je wil en kun je niet wachten om achter het stuur te stappen? Neem dan vandaag nog contact op met onze rijschool in Harderwijk.

Snelgroeiende rijschool in Harderwijk

JobTrans is een begrip in de provincie Gelderland en het vertrouwde adres voor onder meer rijopleidingen. Onze rijschool in Harderwijk onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. Zo zijn onze rijopleidingen afgestemd op jouw wensen en behoefte. De ene leerling maakt zich het rijden nu eenmaal sneller eigen dan de ander.

Plezier voorop

Bij onze rijschool in Harderwijk sta jij centraal. We zorgen ervoor dat je niet alleen veilig leert autorijden, maar ook met plezier je rijbewijs haal. Wij vinden het belangrijk dat je rijles volgt in je eigen tempo. Want wij zijn van mening dat wanneer je de rijlessen als prettig ervaart je veel sneller leert. Bovendien zijn wij niet gebonden aan werktijden van 08:00 tot 17:00 uur. Komt het jou beter uit om ’s avonds of in het weekend te lessen, dan doen we dat gewoon.

Tarieven

Wil je meer weten over de tarieven van onze rijschool in Harderwijk? Het tarief voor het behalen van jouw rijbewijs is afhankelijk van diverse factoren. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een duidelijk beeld van onze tarieven. Wij bieden voor iedereen een oplossing (op maat).

Rijbewijs BE, C of CE halen?

Heb je interesse in een van onze rijopleidingen, maar wil je graag eerst wat meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0341 820 300 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Van Leeuwenhoekstraat 33 in Harderwijk. Wij geven je graag meer advies over de mogelijkheden voor het behalen van je rijbewijs bij onze rijschool in Harderwijk.