Zorgeloos je vrachtwagenrijbewijs halen? Maak kennis met de mogelijkheden bij JobTrans. De hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze rijopleiding C en CE en de jarenlange ervaring heeft JobTrans gemaakt tot wat het tot nu toe is, een toonaangevend bedrijf voor onder andere rijbewijs C en CE. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer bedrijven en particulieren ons voor deze rijopleidingen weten te vinden. Neem voor meer informatie of het aanvragen van een offerte vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen in Genemuiden, Harderwijk of Heerenveen. 

De voordelen van onze rijopleidingen

✨Vrachtwagentheorie klassikaal of via e-learning

📍 Rijles waar en wanneer je wilt

🕑 Geen wachttijd: start deze maand nog

Rijles in je eigen tempo

Geen leerling is hetzelfde en ook de situaties op de weg veranderen steeds. Wij vinden het erg belangrijk dat iedere leerling zich prettig voelt en de kans krijgt om zich op zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Kies voor een verkorte rijopleiding om snel je vrachtwagenrijbewijs te halen. Of neem rijlessen in je eigen tempo. Lukt het niet om overdag rijles te volgen op doordeweekse dagen? Geen probleem, bij ons kun je ook rijlessen in de avonduren of op zaterdag plannen. 

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Hoewel iedere leerling anders is, ziet de aanpak van onze rijopleiding C en CE er in grote lijnen hetzelfde uit. Wanneer je via ons je vrachtwagenrijbewijs wil halen, starten we met een intest. We kijken naar je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Aan de hand van deze informatie bepalen we hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. Het aantal rijlessen wordt samengebracht met jouw wensen, waarna we bij akkoord starten met de rijopleiding. 

Vrachtwagenrijbewijs gratis halen

Onze gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur bereidt je voor op een mooie toekomst in de transportwereld. Als vrachtwagenchauffeur is het belangrijk dat je over de juiste rijbewijzen en Code 95 beschikt en weet hoe je op een veilige en efficiënte manier goederen kunt vervoeren. Dit leren wij je bij JobTrans. Ook besteden we veel aandacht aan het zo veilig en gezond mogelijk werken. Belangrijk voor jezelf én de mensen om je heen. Ga naar ww.jobtrans.nl/opleiding-vrachtwagenchauffeur  voor meer informatie over onze gratis opleiding vrachtwagenchauffeur of bekijk hieronder wie je voor gingen.

Met plezier je vrachtwagenrijbewijs halen?

Ook zorgeloos je rijbewijs C en/of CE halen? En ben je benieuwd wat de mogelijkheden bij JobTrans zijn? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar en mailen kan natuurlijk 24/7. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden, zodat je op een professionele, snelle en plezierige manier je vrachtwagenrijbewijs kan halen!

Word door JobTrans teruggebeld