• Passend werk in de buurt of juist kilometervreters die internationaal rijden
  • Betalingen volgens de cao van het bedrijf waar jij werkt
  • Samen maken we een plan voor jouw opleiding/nascholing
  • Elk jaar één gratis nascholingsdag

Waarom werken via JobTrans?

werken via JobTrans

Werken via JobTrans? Ja leuk, maar waarom zou ik dat doen? Er is toch werk genoeg te vinden? Daar heb ik toch geen uitzendbureau voor nodig? Toch wel. Zeker wanneer je een baan wilt die echt bij je past. Wij kennen die bedrijven en die banen. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van bedrijven binnen de logistieke sector, weten wie wat zoekt en welke mensen daar het best bij aansluiten. Wij kennen de weg. Letterlijk. En samen met ons navigeer jij ook naar de juiste baan. Heb je nog niet de juiste papieren, dan verzorgen wij voor jou de bijscholing of indien nodig de opleiding. Bovendien krijg je bij JobTrans een prima salaris, wij hanteren de cao van het bedrijf waar jij gaat werken. Redenen genoeg om via JobTrans aan de slag te gaan.


Wat moet ik doen?

Heel eenvoudig. Schrijf je in via onze inschrijfpagina of reageer op een van onze vacatures. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet ben je samen op weg naar die nieuwe baan met JobTrans!


Aan het werk via JobTrans

prijsverhoging bestuurderskaart

JobTrans is een kleinschalig uitzendbureau. Dit heeft als voordeel dat iedereen elkaar kent. Waardoor er korte lijnen zijn en er een betrokken relatie ontstaat met de flexwerker. Om de lijnen zo kort mogelijk te houden, heb jij één vast aanspreekpunt. 

Wanneer wij een passende werkgever voor jou hebben gevonden, zullen wij jou correct begeleiden om aan het werk te gaan. Wanneer op tijd de uren bij ons bekend zijn en akkoord zijn bevonden, wordt wekelijks jouw loon uitbetaald. Heb jij liever een vierweekse salarisbetaling? Dat is ook zeker mogelijk! 

Wil jij ook bij ons aan het werk? Bekijk dan snel onze vacatures


Geef je op als werkzoekende Bekijk alle vacatures