Neem contact op

Dankzij deze exclusieve samenwerking krijgen geïnteresseerden de kans om gratis opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur en wordt hen een baangarantie van 3 jaar aangeboden. We vertellen je er hier meer over.

‘Met deze samenwerking richten we ons op mensen die de opleiding tot vrachtwagenchauffeur willen volgen. Gedurende de opleiding doet men zowel vakinhoudelijke kennis op als waardevolle praktijkervaring. In korte tijd halen de kandidaten erkende certificaten en zijn ze klaar om aan het werk te gaan bij Borgesius. Ze zullen starten in het magazijn in een ploegendienst. Vanaf dat moment ontvangen ze salaris en leren ze nog meer over de branche en organisatie. Na een aantal maanden zijn ze opgeleid tot volwaardig vrachtwagenchauffeur om door te stromen op de vrachtwagen! Een mooie kans voor mensen die het chauffeursvak willen leren en willen werken bij een mooi familiebedrijf, zonder studiekosten!’ aldus Thialda de Vries, accountmanager bij JobTrans Heerenveen.

Over Borgesius
Borgesius probeert de trend van vandaag en morgen te vertalen in brood, gebak en belegde broodjes. Met aandacht voor versheid en respect voor traditionele processen. Omdat het bakproces volledig geautomatiseerd is kan de bakkerij dagelijks een constante en optimale broodkwaliteit garanderen. De techniek in de bakkerij is aangepast aan het specifieke karakter van het brood. Bij Borgesius gaat kwaliteit verder dan alleen het bakken; de kwaliteit komt ook terug in zorg voor verpakking en logistiek.

Over JobTrans

JobTrans is de full-service hr-dienstverlener en opleider in de transport en logistiek. Met een breed pakket aan HR-diensten maakt JobTrans mensen en bedrijven succesvoller door het vergroten van hun veerkracht. Daarnaast is het investeren in de ontwikkeling van mensen een belangrijke pijler binnen JobTrans. Het partnership met Borgesius sluit hier goed bij aan. JobTrans is continu in ontwikkeling en als snelgroeiend bedrijf een inspirerende en innovatieve leerplek voor mensen binnen de transport en logistiek.

Solliciteer direct!
Ben je op zoek naar meer informatie of wil je direct solliciteren? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 0513 820 512 en vraag naar Thialda de Vries.