Neem contact op

Zaterdag 22 april van 10:00 - 14:00 uur staat de derde editie van het transport en logistiek event op de kalender. Op dit gratis toegankelijk evenement is van alles te doen voor transportliefhebbers, waaronder een circuit van miniatuurtrucks.

Op het terrein van JobTrans Genemuiden kun je in de loods de Minitruckers.nl in actie zien. Hier wordt maar liefst een circuit van 250m2 van miniatuurtrucks opgezet. Vrachtauto’s, trekkers, heftrucks en meer voertuigen rijden rond en zijn goederen aan het laden en lossen. Bekijk de video’s hieronder voor een kleine impressie.

Video 1

Video 2

Vrachtwagenchauffeur worden?

Tijdens het event is er ook de gelegenheid om een gratis proefrit te maken in een lesvrachtauto van JobTrans. Overweeg je om vrachtwagenchauffeur te worden? Kom dan zeker plaatsnemen in de vrachtauto en ga onder begeleiding van de instructeur de weg op. Daarnaast kun je tijdens het event bij de stand van JobTrans terecht voor meer informatie over onze (gratis) opleiding tot vrachtwagenchauffeur en kennismaken met de baanmogelijkheden binnen de transport- en logistieke sector.


Harmen Timmerman zegt trots te zijn op het aantal bedrijven dat meedoet aan het event. ‘Verschillende (transport)bedrijven uit de regio zullen 22 april aanwezig zijn met hun materieel om te laten zien wat voor moois de transport- en logistieke sector te bieden heeft.’ Harmen vervolgt hoe gaaf is het dat Rodi Truckspecials er op 22 april staat. Het is hét bedrijf voor al je wensen voor interieur en exterieur, licht en geluid voor je vrachtauto. Op 22 april geven ze je een kijkje in de keuken en zijn een aantal van hun gepimpte vrachtauto’s te bewonderen. Kom jij inspiratie opdoen?

Leuk voor jong en oud

Het transport en logistiek event vindt plaats van 10:00 – 14:00 uur aan de Nijverheidstraat 22 in Genemuiden. Een succesvol concept om met elkaar op een interactieve manier kennis te maken met de transport- en logistieke sector. Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht met een horecaplein waar men een hapje en drankje kan bestellen. Ook onze kleine gasten worden niet vergeten. Zo is er de gehele dag een springkussen aanwezig en kunnen ze een kleurplaat ontvangen. Liever thuis alvast beginnen met kleuren? Download hier alvast de kleurplaat. Liever de kleurplaat in op het event en ontvang een leuk cadeautje.