Neem contact op

Vanaf januari 2022 is JobTrans partner van Villa Joep met als doel geld ophalen ten behoeve van neuroblastoomkanker. JobTrans heeft € 5.000 opgehaald voor Stichting Villa Joep.

Afgelopen vrijdag nam Astrid Kijk in de Vegte de cheque met het geweldige bedrag van € 5.000 in ontvangst voor Villa Joep. Zij ontving deze cheque uit handen van Henrik de Leeuw, directeur bij JobTrans B.V.. Astrid was blij verrast. ‘Wat fantastisch dat jullie dit voor Villa Joep hebben gedaan. Onderzoek naar neuroblastoom staat centraal bij Villa Joep en met dit bedrag kan wetenschappelijk onderzoek blijvend gefinancierd worden.', aldus Astrid Kijk in de Vegte, vrijwilligster Fondsenwerver B2B bij Villa Joep.

𝗛𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗵𝗮𝗮𝗹 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗩𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗝𝗼𝗲𝗽
‘Stichting Villa Joep heeft als doel dat alle kinderen moeten kunnen genezen van neuroblastoomkanker. Daarvoor is veel onderzoek nodig, zodat de kans op genezing wordt vergroot. Met onze bijdrage helpen wij om dit belangrijke onderzoek voort te zetten.‘, aldus Tim Beens, sales manager bij JobTrans B.V.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗝𝗼𝗯𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀
Werken aan betere prestaties zit in ons DNA. Het is de drijfveer die ons helpt bij het oplossen van vraagstukken. Dat beperkt zich niet alleen tot de diensten die we aan onze klanten bieden. Zo leveren we dit jaar een financiële bijdrage aan onderzoek voor neuroblastoomkanker, zodat er een dag komt waarop geen enkel kind meer hoeft te sterven aan neuroblastoomkanker. ‘, aldus Henrik de Leeuw – directeur JobTrans B.V.

𝗢𝗼𝗸 𝗩𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗝𝗼𝗲𝗽 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝗲𝗻?
Het is mogelijk voor particulieren en bedrijven onderzoek algemeen te sponsoren maar ook een specifiek onderzoek. Zo weet de donateur precies waar het geld naartoe gaat en kan hij het verschil maken. Kijk voor meer informatie op www.villajoep.nl.