Neem contact op

Op 28, 29 of 30 september 2021 vindt de Transport Compleet in Gorinchem plaats. Ook JobTrans is dit jaar aanwezig. Onze specialisten zijn te vinden op stand A101, direct bij de ingang.

Van 28 t/m 30 september a.s. staat JobTrans op de Transport Compleet in Gorinchem. Deze vakbeurs staat geheel in het teken van de transportsector. Het is de kans om collega’s en vakgenoten te ontmoeten, kennis te halen en de laatste ontwikkelingen te ervaren. De beurs vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Interesse? Ga voor meer informatie over de beurs of het bestellen van tickets naar www.transportcompleet-gorinchem.nl.

Wie kan jou helpen op de beurs?

Van een passende baan tot goed opgeleid personeel en van rijopleiding B, BE, C en CE tot code 95-cursussen, veiligheidstrainingen en partnerships*. Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen binnen de transport- en logistieke sector. Op de beurs (stand A101) staan collega’s Henrik de Leeuw, Tim Beens, Roelina Altena en Erik Hartman voor je klaar om je verder te helpen met je personeels- of opleidingsvraagstuk. Loop gerust langs of plan alvast een afspraak met één van hen in, zodat je op de beurs de mogelijkheden door kunt nemen.

Dinsdag 28 september

Woensdag 29 september

Donderdag 30 september

*Laten we onze kennis bundelen

In een partnership bundelen we onze kennis, kunde en ervaring tot een krachtige totaaloplossing. Een sterke samenwerking, die meer is dan de som der delen. Het is een kwestie van 1 + 1 = 3. Laten we op de beurs samen het gesprek aangaan om te kijken hoe we nóg betere prestaties kunnen realiseren voor jouw bedrijf én klanten.

Waarom samenwerken met JobTrans?

  • De weg naar betere prestaties voor jezelf en/of jouw bedrijf
  • Vertrouwde, persoonlijke en proactieve werkwijze
  • Gecertificeerd uitzendbureau en opleidingsinstituut

Over JobTrans

Het is onze missie om klanten beter te laten presteren. Met een team van 40+ fanatieke en enthousiaste specialisten hebben wij voor ieder personeels- of opleidingsvraagstuk een oplossing. Net als de transport- en logistieke sector blijven wij altijd in beweging, op weg naar nóg betere prestaties. De beste zijn door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Dat is wat wij doen, zodat je meer rendement, gemak en innovatie ervaart. Kom op 28, 29 of 30 september naar stand A101 op de Transport Compleet in Gorinchem en ontdek het zelf!