Neem contact op

De eerste editie van de masterclass die JobTrans Harderwijk op vrijdag 24 januari jl. organiseerde mag succesvol worden genoemd. Pakweg 30 ondernemers en leidinggevenden waren aanwezig.

Als je eigenaar van een bedrijf bent of werkzaam bent als leidinggevende in een organisatie, is het van belang om ondernemend en innovatief te zijn. Zeker in de sector transport en logistiek, die constant in ontwikkeling is. Dat vraagt om specifieke kwaliteiten van ondernemers en leidinggevenden. Hoe breng je op een positieve manier veranderingen op gang? Hoe inspireer jij je team om het beste uit henzelf te halen? Hoe zet je de stap van manager naar leider? Voor JobTrans Harderwijk de aanleiding om een masterclass effectief leidinggeven te organiseren.

Altijd net dat stapje extra zetten

Het organiseren van een cursus over effectief leidinggeven is één, maar hoe zorg je ervoor dat je de verwachtingen van klanten overtreft? ‘Door buiten de gebaande wegen te denken en net dat stapje extra te zetten, weten we de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daardoor zijn we niet alleen adviseur, maar ook partner. De masterclass effectief leidinggeven is hier een goed voorbeeld van.’ legt William Dekker, accountmanager JobTrans, uit. Hij combineerde het beste van twee werelden, namelijk: gerenommeerde sprekers over leiderschap en volop ruimte voor netwerken. En met het stadion Galgenwaard als locatie was een voetbalwedstrijd van FC Utrecht als afsluiter natuurlijk een 'inkopper'. Het resultaat? Een inspirerende dag, waarop zowel in als buiten het veld volop werd gescoord.

Ook een succesvolle samenwerking starten?

‘Het succes van de masterclass effectief leidinggeven smaakt naar meer. We hebben de ambitie om de masterclass ieder jaar terug te laten keren in ons opleidingsaanbod’, aldus William Dekker. ‘Bovendien biedt JobTrans meer klantgerichte oplossingen. Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we aan elke wens op het gebied van cursussen met of zonder Code 95 voldoen.’, voegt Jeroen van Loo, vestigingsmanager JobTrans Harderwijk, eraan toe. Dus wil je bijvoorbeeld aan de slag met een klantgerichte cursus voor je bedrijf? Neem gerust contact op met JobTrans. De opleidingsadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen indien gewenst een maatwerkcursus voor je samen.