Neem contact op

We kijken terug op een geslaagd evenement: De finaledag van het NK Veiligste Chauffeur van Nederland!

Afgelopen zaterdag was de finaledag waar de 20 finalisten het tegen elkaar opnamen met verschillende proeven om er uiteindelijk met de titel van veiligste chauffeur van Nederland vandoor te gaan. 

We kijken terug op een geslaagd evenement: De finaledag van het NK Veiligste Chauffeur van Nederland!

Als partner van dit jaarlijks terugkerende evenement hebben we er samen met TVM alles aan gedaan om er dit jaar weer een succes van te maken.

Het NK Veiligste Chauffeur 2022 is in mei officieel van start gegaan. Tijdens het NK namen Nederlandse vrachtwagenchauffeurs het tegen elkaar op. Eerst online en daarna fysiek tijdens de finales. JobTrans is sinds dit jaar bij dit maatschappelijk initiatief betrokken.

Afgelopen zaterdag was de finaledag waar de 20 finalisten het tegen elkaar opnamen met verschillende proeven om er uiteindelijk met de titel van veiligste chauffeur van Nederland vandoor te gaan. We hebben de proeven zo ingericht dat de chauffeurs werden getest op precisie, hulpverlening, consistentie, stressbestendigheid en dat alles onder toeziend oog van een strikte jury.

We mogen Jelmer Stoker van harte feliciteren met het winnen van deze prachtige titel. Naast deze titel zijn er nog meer in de prijzen gevallen. De award Ridder van de Weg is gewonnen door Kevin van der Velde, Schenk Transport won de TVM Award Veilig Transport, Kivits Drunen won de TVM Award Duurzaamheid, Rijser Transport B.V. won de award MVO, VSDV Transport de Award van Innovatie en Cornelissen Groep mogen we feliciteren met de titel van Prestatie in de Sector.

Bekijk hier alle foto's van de finaledag!