Neem contact op

Het NK Veiligste Chauffeur 2022 is op 16 mei jl. officieel van start gegaan. Tijdens het NK nemen Nederlandse vrachtwagenchauffeurs het tegen elkaar op. Eerst online en daarna fysiek tijdens de finales. JobTrans is sinds dit jaar bij dit maatschappelijk initiatief betrokken.

Om het aantal ongevallen terug te brengen en de bewustwording voor een veiliger weggedrag op de kaart te zetten, organiseert TVM verzekeringen in samenwerking met een aantal partners waaronder JobTrans opnieuw de zoektocht naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland.

JobTrans als nieuwe partner

‘Mensen maken het verschil in de sector. Om elkaar te helpen het morgen nog iets beter en veiliger te doen dan vandaag wordt actief samengewerkt. Het NK Veiligste Chauffeur staat voor verkeersveiligheid in breed perspectief. Met het NK en de TVM Awards willen wij een podium bieden voor het uitdagende vak van beroepschauffeur en met dit podium onze waardering laten blijken. Opleiden is een onmiskenbaar belangrijke schakel in het werken aan een veilige sector. Daarom hebben wij voor een opleidingspartner gekozen die aandacht heeft voor de menselijke maat en ook actief maatschappelijk betrokken is. JobTrans heeft laten zien een professionele partij te zijn die haar vak verstaat en JobTrans brengt de waarden waar het NK en de TVM Awards voor staat in de praktijk. Daarom zijn wij trots om met JobTrans een belangrijke partner te hebben voor het NK en de TVM Awards.’, aldus Michael Nemethy – communicatieadviseur bij TVM verzekeringen.

Verkeersveiligheid hoog in het vaandel

‘Bij de rijopleidingen en (code 95-)cursussen die wij verzorgen staat verkeersveiligheid hoog in het vaandel. Zo stimuleren we defensief rijden. Mooi om tijdens de TVM Awards ook onze expertise als opleider in de transport- en logistieke sector te kunnen toepassen. We zijn blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan verkeersveiligheid en content met de prettige samenwerking met TVM verzekeringen’, aldus Henrik de Leeuw – directeur van JobTrans.

Wat zijn de TVM Awards?

De TVM Awards is de naam van een maatschappelijk initiatief ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid van TVM verzekeringen en een selecte groep betrokken partners. De partners zijn: Volvo Trucks Nederland, Van Eijck Groep, Continental Benelux, Veilig Verkeer Nederland, Sectorinstituut Transport en Logistiek, ANWB, JobTrans, EyeWish en Bumper. De primaire doelstelling van de TVM Awards is om meer bewustwording te creëren – onder alle weggebruikers- voor veilig rijgedrag. Daarnaast willen TVM verzekeringen en de partners een positieve bijdrage leveren aan het vak van beroepschauffeur. Hélène Hendriks is al vanaf het begin als ambassadrice aan de TVM Awards verbonden en zal tijdens de finaledag aanwezig zijn voor onder andere het uitreiken van de prijzen.

Meedoen?

Meld jezelf of je werknemer hier aan voor het NK Veiligste Chauffeur 2022.