Neem contact op

Handen geschud, een warm ontvangst, een rondleiding door het stadion en een prachtig gepersonaliseerd voetbalshirt van sc Heerenveen overhandigt gekregen. Dat is een beknopte samenvatting van het bezoek van onze salesmanager Tim Beens bij sc Heerenveen.

Sc Heerenveen kenmerkt zich als een warme club wat tijdens het bezoek van Tim ook duidelijk werd. “Binnen JobTrans is het onze kernwaarde om te zorgen voor een warm bad voor onze klanten en ons eigen personeel. We zochten daarom een nuchtere, laagdrempelige club op het hoogste niveau in de buurt van een van onze vestigingen, in dit geval voor onze vestiging in Heerenveen. Dit hebben we gevonden bij sc Heerenveen en we hebben voor dit seizoen twee stoelen mogen toe-eigenen.

Met de twee stoelen die we hebben afgenomen, willen we vooral klantrelaties van JobTrans blij maken. Onze klanten kunnen de wedstrijd bewonderen met hun beste voetbalmaat, partner of kinderen. Daarnaast zullen we zelf vaak genoeg in het stadion te vinden zijn en willen wij onze collega’s ook de gelegenheid geven hun favoriete club te bezoeken.”, aldus Tim.

Sc Heerenveen is voor JobTrans geen onbekende. Op wekelijkse basis geven wij (code 95-)trainingen aan vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel op diverse locaties door heel Nederland. Een van onze trainingslocaties is het Abe Lenstra stadion, waar we diverse ruimtes huren voor het faciliteren van de cursussen. Door het vele contact was een volgende stap om de samenwerking uit te breiden en zo kwam deze sponsoring tot stand.

De eerste wedstrijden van dit seizoen zijn al bezocht door o.a. Andrew Driesen, van Driesen Transport uit Vollenhove, die samen met zijn zoon de wedstrijd heeft bekeken.

Wij zien uit naar komend seizoen en hopen met deze samenwerking onze klanten een leuke dag te kunnen bieden en uiteraard maken we graag kennis met jou tijdens de netwerk evenementen bij sc Heerenveen.