Neem contact op

De ontbijtbijeenkomst, een terugkerend event met groot succes. Deze editie is de locatie Van der Valk in Den Haag-Nootdorp gekozen. 

Wil jij nog effectiever ondernemen en wil je meer te weten komen over kostprijsberekeningen en tariefonderhandelingen? Dan is dit de uitgelezen kans! Schrijf je hier rechts in. 

Zonder transport staat alles stil, maar ook zonder een (financieel) adviseur met kennis van zaken kan het lastig zijn om van alle ontwikkelingen binnen de transportwereld op de hoogte te blijven en je bedrijfsvoering hierop af te stemmen.

De volgende vragen worden behandeld: 'Wat is de kostprijs? Hoe kun je hierop sturen? Hoe ontwikkelen de kosten zich in 2023? En hoe ga je om met weerstand bij je opdrachtgevers?'

Alfa Accountants en Adviseurs en JobTrans willen je graag meenemen in deze uitdagende vraagstukken. De nadruk komt te liggen op kostprijs, kostenontwikkelingen, effecten CO2-uitstoot en het op de juiste manier verkopen van je tarief. Kortom: je krijgt waardevolle informatie.

Programma
08.15 uur | Ontvangst met ontbijt
09.00 uur | Opening door Henrik de Leeuw (JobTrans) 
09.10 uur | Presentatie door Carol de Wit (Alfa)
                  - Kostprijsberekening
                  - Effecten CO2-heffing
                  - Actualiteiten en transport

10.15 uur | Pauze 
10.30 uur | Presentatie door Gerrit Montizaan (JobTrans)
                  -  Het op de juiste manier verkopen van je tarief
11.30 uur | Afsluiten en napraten

Locatie

 Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp
 Gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp

Aanmelden

Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Je kunt je aanmelden via [email protected] of 088 253 18 50. Wil je hierbij vermelden of je gebruik maakt van het ontbijt? Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introduc√© is van harte welkom. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.