Neem contact op

In 2024 stelt de sector opnieuw subsidie beschikbaar om nieuwe chauffeurs (via doorstroom en zij-instroom) en kraanmachinisten (via doorstroom) op te leiden. Hiermee ondersteunt SOOB werkgevers en werknemers in hun verdere groei en ontwikkeling. Lees er hier meer over.

Wat is SOOB-subsidie?

In de komende jaren zal er in de transport- en logistieke sector aanzienlijk behoefte zijn aan goed opgeleide medewerkers. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor deze branche, bevordert de deelname aan opleidingen en trainingen door zowel huidige als toekomstige werknemers binnen de sector. Dit wordt bereikt door middel van het verstrekken van subsidies via het SOOB Subsidiepunt:

Waar zit SOOB-subsidie op?

Van branchekwalificerende opleidingen tot verplichte nascholing code 95 en rijopleidingen. Ook dit jaar stelt de sector subsidie beschikbaar, zodat je werknemers én organisatie nog beter kunnen presteren. Benieuwd naar de (nieuwe) SOOB-opleidingskansen in 2024? Klik hier of op onderstaande brochure met het opleidingsoverzicht SOOB-subsidie van 2024.

    Waar SOOB-subsidie aanvragen?

    Je kunt alleen subsidie krijgen, als je de opleiding of training volgt bij een gecertificeerde opleider. JobTrans is een 'Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek'. Dat betekent dat er SOOB-subsidie beschikbaar is voor opleidingen en trainingen die door ons worden uitgevoerd, mits voldaan wordt aan de voorwaarden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.