Neem contact op

De nieuwe SOOB-subsidieregeling is populair. Wat houdt deze regeling in? Kom je er voor in aanmerking en nog belangrijker: hoe profiteer je? Je leest het hier!

SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en Verhuur van Mobiele Kranen. Het SOOB vindt het belangrijk dat werknemers in de sector transport en logistiek zich ontwikkelen. Daarom is er nu per werknemer een opleidingsbudget beschikbaar van € 1.000,- inclusief btw. Laat het geld niet liggen en doe waar jij blij van wordt. Om beter te worden in je werk. Of kies iets heel anders waar je altijd al van hebt gedroomd. Schrijf je voor 1 oktober 2019 in voor een opleiding, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Kom je in aanmerking voor de nieuwe subsidieregeling?

Of het nu gaat om logistiek medewerkers (met én zonder startkwalificatie), vrachtwagenchauffeurs, het kantoorpersoneel (IT, administratie, HR), kraanmachinisten, planners of de directeur. Iedereen die in de sector transport en logistiek werkt en SOOB afdraagt, met een vast of tijdelijk dienstverband, heeft recht op subsidie. Controleer je loonstrook of je SOOB betaalt, of vraag het aan je werkgever. Zo ja, dan krijg je met de komst van de nieuwe subsidieregeling de mogelijkheid om een opleiding te volgen met een vergoeding van SOOB.

Haal meer uit jezelf

Binnen de transport en logistiek liggen volop kansen. JobTrans helpt je die kansen te pakken, zodat je nóg beter presteert. Met een breed pakket aan opleidingen, trainingen en cursussen helpen wij je jezelf verder te ontwikkelen. Je bepaalt zelf welke route je neemt. Of je nu start met een cursus gerelateerd aan je functie of een afslag buiten de gebaande paden neemt: het is helemaal aan jou. Wij hebben in onderstaand tekstgedeelte een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Staat de gewenste cursus niet op onze website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je inspireren

Een kleine greep uit ons aanbod:

- Nieuwe taal leren; Engels, Duits of misschien wel Pools of Spaans
- Haal je EHBO-diploma
- Verbeter je computervaardigheden
- Breng je managementvaardigheden naar een nog hoger niveau
- Of kies voor een andere opleiding, training of cursus (op maat).

NB. De opleidingsbijdrage voor de werknemer is niet bestemd voor code 95 opleidingen en nascholing. Kijk voor die voorwaarden op: www.soobsubsidiepunt.nl

Meer weten?

Met de nieuwe SOOB-subsidieregeling kun je je talenten ontplooien en/of nieuwe competenties en vaardigheden ontwikkelen. Zonder extra studiekosten. Ben je op zoek naar meer informatie? Of heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of het aanmelden? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.