SOOB Logo

Ben jij een chauffeur die werkt met geconditioneerd vervoer, zoals koel- en vriestransport? Dan is onze code 95-cursus chauffeur geconditioneerd vervoer (ATP) perfect voor jou! Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om veilig en efficiënt te werken met geconditioneerde voertuigen en bederfelijke goederen.

Interesse in de cursus geconditioneerd vervoer (ATP)?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Onze ervaren trainers leren je alles over het belang van temperatuurbeheersing, het gebruik van geconditioneerde voertuigen en het bedienen van de benodigde apparatuur. Je krijgt zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden aangeleerd, zodat je direct kunt toepassen wat je leert.

De cursus chauffeur geconditioneerd Vervoer (ATP) is erkend door het CBR en dat betekent dat deze mee kan tellen voor de verplichte nascholing (7 code 95-uren theorie). Met het ATP-certificaat op zak, bewijs je niet alleen dat je voldoet aan de wettelijke eisen, maar laat je ook zien dat je over de nodige kennis en vaardigheden beschikt om veilig en verantwoord geconditioneerd vervoer uit te voeren.

Kies voor onze professionele en praktijkgerichte cursus chauffeur geconditioneerd vervoer (ATP) en ga aan de slag met de juiste kennis en vaardigheden. Meld je aan via onze website en behaal binnen één dag jouw ATP-certificaat.

Cursusagenda chauffeur geconditoneerd vervoer (ATP)
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
JobTrans
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in de cursusagenda? We plannen de cursus chauffeur geconditioneerd Vervoer (ATP) ook op aanvraag. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.