De cursus branche specifiek is een populaire cursus. En dat is niet zo gek, want de inhoud van de cursus wordt – zoals de naam het al zegt – specifiek afgestemd op jouw branche. Want verschillende branches hebben verschillende wetgeving en zaken die van belang zijn. Ben jij op de hoogte van de regels binnen jouw branche? Welke rol heeft de chauffeur binnen de sector en wat voor invloed kan dat hebben? Tijdens de cursus branche specifiek frissen we je branche specifieke vakkennis op.

De cursus branche specifiek wordt veelal op aanvraag ingepland voor een groep chauffeurs van één organisatie. Want wat belangrijk is, is voor elke organisatie natuurlijk anders. En door de cursus specifiek aan te vragen voor je eigen organisatie, kun je de cursusinhoud exact afstemmen op de opleidingsbehoefte van je organisatie en chauffeurs. Voordat we de code 95-cursus gaan we altijd met de organisatie om tafel om de opleidingsbehoefte te inventariseren. Waarna er een specifiek cursusprogramma wordt samengesteld, bijvoorbeeld voor de mesttransport. 

Waarom de cursus branche specifiek volgen bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus branche specifiek en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus branche specifiek?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie is de cursus branche specifiek bedoeld?

De cursus branche specifiek is interessant voor transportbedrijven die de kennis van meerdere chauffeurs tegelijk willen bijspijkeren over hun branche. Bij JobTrans werken docenten die zich hebben gespecialiseerd in branche specifieke onderwerpen. Dus ook in de branche waar jij werkzaam bent. Interesse? Informeer geheel vrijblijvend naar de kansen voor jouw organisatie.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus branche specifiek kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus branche specifiek in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus branche specifiek ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Code 95 veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus branche specifiek waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de code 95-cursus branche specifiek?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus branche specifiek.