Afval chauffeursdag, mest chauffeursdag, GMP chauffeursdag, chauffeur geconditioneerd vervoer ATP en Profile Tyrecenter: bandenmanagement dag. JobTrans biedt verschillende branchespecifieke cursussen aan.

Staat jouw branche er niet tussen? Stel samen met JobTrans jouw eigen code 95-cursus samen, specifiek voor de branche waar je werkzaam in bent. Met onze innovatieve kijk op code 95 lossen we al jouw opleidingsvraagstukken op. Als code 95-specialist weten we namelijk precies hoe nascholing waarde toe kan voegen binnen jouw branche. En die kennis is voor jou beschikbaar. JobTrans wil namelijk gezien worden als partner i.p.v. leverancier. Want samen bereiken we het meest. Daarom denken we niet binnen het huidige code 95-cursusaanbod, maar halen we jouw doelen door middel van het trainen naar behoefte. Het resultaat? Een maatwerktraject waar je blij van wordt.

Waarom de cursus branchespecifiek volgen bij JobTrans?

 • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
 • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
 • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
 • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
 • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus branchespecifiek en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus branchespecifiek?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Cursusagenda branchespecifiek

De cursus branchespecifiek is niet terug te vinden in onze cursusagenda omdat deze cursus veelal wordt ingepland op aanvraag. We plannen de cursus dan in voor een groep chauffeurs van één organisatie. Want wat belangrijk is, is voor elke organisatie natuurlijk anders. En door de cursus specifiek aan te vragen voor je eigen organisatie, kun je de cursusinhoud exact afstemmen op de opleidingsbehoefte van je organisatie en chauffeurs. Voorafgaand aan de cursus branchespecifiek bespreken we samen met de klant wat goed gaat en waar verbetering zit. Op basis van data trainen we de chauffeurs zo gericht mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Cursus op eigen locatie of locatie JobTrans

  Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus branchespecifiek ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

  Behaal 7 code 95-theoriepunten

  Deelname aan de cursus branchespecifiek kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus branchespecifiek in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

  Trainen zoals jij het wil

  Energietransitie, veranderde wetgeving, kostenreductie en duurzame inzetbaarheid. Onderwerpen waar organisaties elke dag mee bezig zijn en waar je met code 95 op kunt inspelen. Het is één van de argumenten waarom organisaties kiezen voor een langdurige samenwerking met JobTrans. Mogen we ook voor jouw organisatie een maatwerkcursus samenstellen?

  Wet- en regelgeving code 95

  Iedere beroepschauffeur heeft te maken met de verplichte nascholing code 95. Er zijn een aantal punten waarmee zij rekening dienen te houden:

  • Code 95 is vijf jaar geldig, gerekend vanaf de datum van de afgifte van het rijbewijs.
  • Iedere 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen is verplicht, waarvan min. 7 uur praktijk code 95.
  • Je mag in een nascholingscyclus één cursus herhalen en de overige cursussen dienen uniek te zijn.
  • Je mag in een nascholingscyclus maximaal 3 e-learnings (12 uur) volgen. De overige cursussen moeten volledig klassikaal.
  • Extra uren kunnen niet worden opgespaard voor een volgende nascholingscyclus.

  Over JobTrans

  code 95 uren
  Start met leren en wij doneren

  Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

  Meer weten over de cursus branchespecifiek?

  JobTrans is dé code 95-specialist van Nederland. Zo hebben we jarenlange ervaring in het geven van onder andere de branchespecifieke cursussen. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het inplannen van code 95-cursus? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder op het gebied van branchespecifieke cursussen.