Afval chauffeursdag, cursus mesttransport, GMP chauffeursdag, chauffeur geconditioneerd vervoer ATP en Profile Tyrecenter: bandenmanagement dag. JobTrans biedt verschillende branchespecifieke cursussen aan.

Staat jouw branche er niet tussen? Stel samen met JobTrans jouw eigen code 95-cursus samen, specifiek voor de branche waar je werkzaam in bent. Met onze innovatieve kijk op code 95 lossen we al jouw opleidingsvraagstukken op. Als code 95-specialist weten we namelijk precies hoe nascholing waarde toe kan voegen binnen jouw branche. En die kennis is voor jou beschikbaar. JobTrans wil namelijk gezien worden als partner i.p.v. leverancier. Want samen bereiken we het meest. Daarom denken we niet binnen het huidige code 95-cursusaanbod, maar halen we jouw doelen door middel van het trainen naar behoefte. Het resultaat? Een maatwerktraject waar je blij van wordt.

Interesse in de cursus branchespecifiek?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens de cursus worden onderwerpen behandeld die relevant zijn voor de betreffende branche. Zo komen bijvoorbeeld de specifieke eisen en regelgevingen voor het vervoeren van de desbetreffende goederen aan bod en de juiste manier van laden en lossen in de desbetreffende branche. Daarnaast worden er praktische tips en tricks gegeven om het werk zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren.

De cursus is niet alleen relevant voor de vrachtwagenchauffeur zelf, maar ook voor het transportbedrijf. Door het volgen van de cursus kunnen vrachtwagenchauffeurs namelijk aantoonbaar voldoen aan de geldende regelgevingen en veiligheidsvoorschriften in de betreffende branche. Dit draagt bij aan een veilige werkomgeving voor de vrachtwagenchauffeur en andere weggebruikers, en kan daarnaast leiden tot een hogere klanttevredenheid en efficiënter transportproces.

De cursus branchespecifiek is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs en erkend door het CBR. Dat betekent dat de cursus mee kan tellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). 

De cursus wordt gegeven door ervaren docenten met praktijkervaring in de betreffende branche. We plannen de cursus veelal voor een groep chauffeurs van één organisatie. Want wat belangrijk is, is voor elke organisatie natuurlijk anders. En door de cursus specifiek aan te vragen voor je eigen organisatie, kun je de cursusinhoud exact afstemmen op de opleidingsbehoefte van je organisatie en chauffeurs. Voorafgaand aan de cursus bespreken we samen met de klant wat goed gaat en waar verbetering zit. Op basis van data trainen we de chauffeurs zo gericht mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

    Meer weten?

    We plannen de cursus branchespecifiek op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus branchespecifiek vrijblijvend contact met ons op.