Neem contact op

Broshuis en JobTrans slaan de handen ineen en introduceren een innovatief trainingsprogramma genaamd: ‘Broshuis Academy Speciaal Transport’. Binnen dit trainingsprogramma biedt JobTrans een code 95-cursus aan die gericht is op het verbeteren van veiligheid en efficiëntie bij het lading zekeren in de speciaal transportsector. Deze cursus heet ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’. 

Het correct zekeren van ladingen waarborgt de veiligheid op de weg en voorkomt schades. De code 95-cursus ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’ biedt chauffeurs de nodige kennis en praktische vaardigheden om ladingen, in specifiek het speciaal transport, op de juiste manier te zekeren. Er worden diverse onderwerpen behandeld, zoals: wet- en regelgeving, verschillende methoden en technieken om ladingen vast te zetten, gebruik van hulpmiddelen en het herkennen van potentiële risico's en problemen bij ladingzekering. Verder bevat de cursus een praktijkgedeelte, waarbij chauffeurs actief aan de slag gaan met een oplegger. Met het praktijkgedeelte dat gericht is op het zekeren van ladingen op de oplegger, bieden Broshuis en JobTrans een waardevolle leerervaring die direct toepasbaar is in de praktijk.

De cursus ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’ is CBR gecertificeerd
De cursus ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’ is gecertificeerd door het CBR(7 code 95-theoriepunten) en kan worden gegeven op één van de opleidingslocaties van JobTrans,op eigen locatie of bij Broshuis in Kampen. Deze cursus wordt op 2 manieren aangeboden, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij jouw situatie:

Open inschrijving

Bij open inschrijving kunnen chauffeurs van verschillende bedrijven deelnemen. Deze opleidingsvorm biedt de mogelijkheid om te leren van andere chauffeurs uit verschillende organisaties, waarbij ervaringen gedeeld kunnen worden. Het is ook een gelegenheid om nieuwe contacten binnen de transportsector op te doen.

Incompany

Incompany is interessant wanneer meerdere vrachtwagenchauffeurs van één transportbedrijf deelnemen. De opleiding wordt dan op maat gemaakt en kan gegeven worden bij het transportbedrijf zelf met het eigen materieel. Op deze manier kunnen relevante bedrijfsspecifieke situaties en uitdagingen worden besproken en gericht gewerkt worden aan het verbeteren van het zekeren van ladingen binnen een bedrijf. Natuurlijk kan de cursus ook bij één van de opleidingslocaties van JobTrans of bij Broshuis gegeven worden.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over de Broshuis Academy kijken op www.jobtrans.nl/broshuisacademy of contact opnemen via [email protected] of 038 385 65 17.

‘Broshuis Academy Speciaal Transport
Naast de cursus “lading zekeren in het speciaal transport”, gaan er binnen de ‘Broshuis Academy Speciaal Transport’ meerdere op het speciaal transport toegespitste code 95-cursussen ontwikkeld worden.

Over Broshuis


Broshuis is een toonaangevende internationale producent van opleggers voor speciaal- en containertransport. Met meer dan 135 jaar ervaring bouwt het familiebedrijf jaarlijks 1000+ klantspecifieke opleggers op één terrein in Kampen, Nederland van meer dan 100.000 m2. Sinds de oprichting staan veiligheid en kwaliteit centraal. Veiligheid voor de medewerkers, de gebruikers, en de medeweggebruikers hebben hierin de hoogste prioriteit. Met de cursus ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’ leren gebruikers om op de juiste en een efficiënte manier lading te zekeren zodat zij veilig de weg op kunnen. Broshuis heeft voor de samenwerking met JobTrans gekozen omdat zij opleiden belangrijk vinden en hiervoor een specialist zochten. Hierdoor verhoogt de kwaliteit van de cursus.

Over JobTrans
JobTrans is een HR-dienstverlener en opleidingsinstituut in de transport- en logistieke sector. Het doel van JobTrans is om klanten beter te laten presteren en dat begint bij getalenteerde, goed opgeleide mensen. Het opleidingsinstituut biedt een breed scala aan rijopleidingen, (code 95-) cursussen en trainingen die afgestemd zijn op de behoeften van de transportsector. Door de samenwerking met Broshuis versterkt JobTrans haar positie als toonaangevende code 95-specialist. Door de krachten te bundelen met Broshuis, kan JobTrans deelnemers voorzien van specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van ladingzekering, afgestemd op de geldende regels binnen het speciaal transport en de verschillende veiligheidsmogelijkheden die Broshuis in haar opleggers heeft verwerkt.