Neem contact op

Een warm welkom op dag van de vrachtwagenchauffeur 2023. Letterlijk en figuurlijk, verzorgd door JobTrans. Lees er hier meer over.

Op de tweede donderdag van december is het de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Op deze dag zetten honderden bedrijven werknemers met dit belangrijke beroep in het zonnetje, door stil te staan bij de uitdagende taken en verantwoordelijkheden, die zij het hele jaar door vervullen. Ook JobTrans doet ieder jaar mee, dit jaar een hartverwarmende mutsenactie om onze waardering te tonen.

Mutsen, met het logo van JobTrans, zijn per post naar de vrachtwagenchauffeurs (in spe) verstuurd als een symbool van erkenning voor hun harde werk en om hen wat extra comfort te bieden nu de dagen wat kouder worden. Als extraatje was er een fotowedstrijd, waarbij je kans maakt op een jaarabonnement van Truckstar.


We spraken een aantal chauffeurs over hun gedachten over deze speciale dag en de mutsenactie van JobTrans. Ze deelden hun waardering voor het gebaar. "Het is geweldig om te zien dat bedrijven onze inspanningen waarderen en erkennen, vooral op een manier die ons direct ten goede komt", aldus één van onze chauffeurs.

Al met al een succesvolle actie en uiteraard is JobTrans volgend jaar weer van de partij. In 2024 op donderdag 12 december 2024. Houd onze social media t.z.t in de gaten voor meer informatie.