Neem contact op

Afgelopen vrijdag was een dag vol inspiratie voor onze klanten die hebben deelgenomen aan onze gloednieuwe, gecertificeerde training. Onder de deskundige leiding van Ray Klaassens en Alex Luigjes hebben we niet alleen kennis gedeeld, maar ook gewerkt aan het versterken van communicatieve vaardigheden.

De training, die in het teken staat van communicatieve vaardigheden, biedt een unieke gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, terwijl je tegelijkertijd code 95-uren kunt behalen. En goed nieuws voor iedereen die deze kans heeft gemist - we organiseren een tweede editie van deze inspirerende dag op 17 november bij JobTrans. Dit is je kans om deel te nemen en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat maakt deze training zo speciaal?

 • Gecertificeerde training
  Onze training is gecertificeerd en voldoet aan alle wettelijke vereisten voor code 95 nascholing. Dit betekent dat je niet alleen je vaardigheden aanscherpt, maar ook aan je wettelijke verplichtingen voldoet.

 • Verrijkende communicatieve vaardigheden
  Communicatie is in jouw vakgebied van groot belang. Onze training richt zich op het verbeteren van je communicatieve vaardigheden, waardoor je effectiever kunt communiceren met collega's, klanten en de mensen om je heen.

 • Deskundige begeleiding
  Ray Klaassens en Alex Luigjes, twee ervaren professionals op dit gebied, zullen je begeleiden en delen hun kennis en inzichten om je te helpen nóg beter te presteren.

 • Praktische toepassing
  De training is niet alleen gericht op theorie. Er komen ook praktische oefeningen en casestudies aan bod die je communicatievaardigheden in realistische situaties testen.

Meld je aan voor tweede editie

Onze training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar communicatieve vaardigheden wil verbeteren en tegelijkertijd code 95-uren wil behalen. Of je nu transportondernemer bent, een manager in de transportsector of gewoon geïnteresseerd bent in het verbeteren van je communicatieve vaardigheden, deze dag biedt waardevolle inzichten en kennis die je in je kunt toepassen. Als je de kans op 17 november wilt benutten, aarzel dan niet om je snel in te schrijven via [email protected]. De plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je jouw plek reserveert.