Neem contact op

Vorige week brachten de leerlingen van groep 7 en 8 van Basisschool De Morgenster een bezoek aan JobTrans. Dit bezoek stond in het teken van duurzaamheid. Lees er hier meer over.

De transport- en logistieke sector beweegt van fossiele brandstof naar schone, duurzame energie. Uitgangspunt is een volledige overgang naar zero emissie vracht- en bestelauto’s. Eén van de oplossingen hiervoor is elektrisch transport en dit biedt veel voordelen. Voordelen voor zowel het milieu, (transport)bedrijven én de vrachtwagenchauffeur. 

JobTrans heeft veel specialistische kennis over bovenstaand verhaal in huis. Directeur Henrik de Leeuw legde dit op een begrijpelijke manier uit aan de leerlingen, samen met instructeur Paul Hogenes. Daarnaast kregen de leerlingen de kans om zelf een kijkje te nemen in een vrachtauto en natuurlijk mocht een ritje in de vrachtauto niet ontbreken.

Het bezoek leverde veel enthousiaste reacties en interessante vragen op. Mooi om te zien en we hebben veel jonge talenten in spé gezien. Kortom: een geslaagde ochtend!