Neem contact op

De bietencampagne 2022 gaat weer van start vanaf september. Heb jij interesse om te gaan rijden voor de bietencampagne? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je onder het genot van een kop koffie bij ons op de vestiging.

 Kom langs op zaterdag 3 september bij JobTrans Heerenveen!

Lijkt het jou een mooie uitdaging om de komende maanden de suikerbieten van A naar B te gaan vervoeren? Dan heten wij jou graag welkom op een van onze vestigingen. We hebben namelijk een inloopochtend gepland in Heerenveen om kennis te maken met jou en je alles te vertellen over het rijden in de bietencampagne.

Post Handel en Transport zal zelf met een vrachtauto aanwezig zijn om jou alles te vertellen over de bietencampagne. Dit uiteraard onder het genot van een warme bak koffie en een plak overheerlijke fries suikerbrood.

Inloopochtend bulkchauffeurs bietencampagne Heerenveen
Wanneer:       
Zaterdag 3 september
Locatie:   
      JobTrans Heerenveen
Aanwezig: 
    Malinka, Kelly en Post Handel en Transport
Tijd: 
              09:00 - 11:00 uur
Voor wie: 
      Iedereen die het leuk lijkt om te rijden met de bulkwagen voor de bietencampagne 

Alvast benieuwd hoe het werk als pendelchauffeur bulkwagen eruit ziet? Bekijk hier een greep uit de vacatures:

  • Pendelchauffeur bulkwagen Hoogkerk
  • Pendelchauffeur bulkwagen Drachten
  • Pendelchauffeur bulkwagen Heerenveen

Goed om te weten is dat we ook direct het gesprek aangaan om te kijken wat we voor je kunnen doen als alle bieten zijn vervoerd zodat je niet zonder werk zit als de bietencampagne op zijn einde loopt. 

Kortom: Heb je interesse om te rijden voor de bietencampagne? Kom gerust langs! We heten je van harte welkom op onze vestiging in Heerenveen.

Wil jij meer weten over de bietencampagne? Lees het hier.