Neem contact op

JobTrans gaat samenwerken met Villa Joep om zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van neuroblastoomkanker. Dat betekent voor elke cursus die je bij JobTrans volgt in 2022, JobTrans 1 euro doneert aan Villa Joep. Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen.

‘JobTrans wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemen en het afgelopen jaar zijn we op zoek gegaan naar een passend goed doel. Deze hebben we gevonden bij Villa Joep. Ik ben ontzettend trots om deel te mogen maken van deze geweldige actie voor Villa Joep. Een doel dat mij persoonlijk als vader aanspreekt en waarbij iedere ontvangen euro volledig wordt besteed aan het onderzoek naar neuroblastoomkanker.’, aldus Tim Beens – sales manager bij JobTrans.

Wat doet Villa Joep?
Villa Joep is hét fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezingskans is schrikbarend laag: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. Daar wil Villa Joep verandering in brengen. Villa Joep is de inspirator en aanjager van activiteiten die leiden tot het uit de wereld helpen van neuroblastoom.


Over JobTrans
Klanten van JobTrans presteren beter. Vanuit onze vestigingen in Genemuiden (hoofdkantoor), Harderwijk, Heerenveen en Oosterhout (NB) staat een team van 40+ fanatieke en enthousiaste specialisten voor je klaar om je te helpen bij jouw personeels- en/of opleidingsvraagstuk. Net als de transport- en logistieke sector blijven zij altijd in beweging. De beste zijn door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Dat is wat JobTrans doet, zodat je meer rendement, gemak en innovatie ervaart. 

Waarom trainen via JobTrans?

  • Ontwikkel samen met JobTrans een eigen code 95-cursus waar je écht iets aan hebt (maatwerk).
  • Nascholing code 95 of veiligheidstraining bij jou op locatie? Leuk! JobTrans komt graag naar je toe.
  • Erkende opleider in de transport- en logistieke sector, waaronder CCV-gecertificeerd.
  • Theorie- en praktijkcursussen inclusief nascholing code 95.
  • Diverse subsidiemogelijkheden, waaronder SOOB.

Laat je verrassen door het vernieuwde aanbod nascholing code 95 van JobTrans of ontwikkel samen met de specialisten een eigen code 95-cursus. Kijk voor meer informatie op www.jobtrans.nl.