Neem contact op

We zullen met elkaar moeten zoeken naar het “nieuwe normaal” in de 1,5 meter-samenleving. Dat is wat Mark Rutte in zijn persconferentie op 7 april jl. onder andere vertelde. JobTrans is klaar voor de 1,5 meter-samenleving.

Hoewel JobTrans nog geen groen licht heeft voor het geven van nascholingscursussen, is het bedrijf klaar voor de 1,5 meter-samenleving. ‘We hebben allerlei maatregelen getroffen om aan de 1,5 meter-samenleving te voldoen. Zo hebben we via www.coronaproofwerkplek.nl posters, vloerstickers en banners besteld’, aldus Henrik de leeuw. ‘Naast het faciliteren van voldoende afstand, bieden wij oplossingen voor een gezond binnenklimaat, goede hygiënemaatregelen en slimme benutting van onze locaties. Op deze manier maken we een veilige terugkeer naar onze werk- en opleidingsomgevingen mogelijk.’ Hieronder een voorbeeld van één van onze posters.

1,5 meter-samenleving jobtrans

Nieuw aanbod online trainingen

Het is juist in deze onzekere tijden goed om je bij- of om te scholen en aan je vaardigheden te werken. Veel werknemers meldden zich de afgelopen periode al aan voor onze e-learning. Zodra JobTrans weer gas mag geven, kunnen deze cursisten starten met het volgen van de e-learning. JobTrans heeft de afgelopen periode haar aanbod online trainingen flink uitgebreid. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie vrijblijvend contact opnemen met de opleidingsadviseurs van JobTrans.

Maatwerktrainingen en 1,5 meter-klassen

Tot voor twee maanden geleden was het heel gewoon dat we naar een training op een locatie gingen, daar met andere deelnemers kennismaakten en de training samen gingen volgen. Gelukkig is JobTrans al jaren sterk in maatwerktrainingen. Het voordeel van maatwerktrainingen is dat we naast de individuele wensen rekening kunnen houden met de 1,5 meter-samenleving.  Daarnaast werkt JobTrans hard aan 1,5 meter-klassen. Deze klassen bestaan uit minder deelnemers dan men van JobTrans is gewend, in ruimtes waar de wettelijke verplichte afstanden aangehouden kunnen worden. Neem voor meer informatie gerust contact op met één van de vestigingen.