Neem contact op

Met Cockpit kiest JobTrans voor innovatie en heeft JobTrans een ATS-systeem dat nog beter aansluit bij de wensen van kandidaten en (potentiële) klanten. Lees er hier meer over.

Klanten beter laten presteren, dat is de missie van JobTrans. RecruitNow gaat ons daarbij helpen. Zo kunnen we met de matchfunctionaliteit de beste kansen voor werkzoekenden en bedrijven creëren. De tijdbesparing (circa 1,5 uur per dag) die het ATS-systeem oplevert, wordt besteed het binden en verbinden van mensen binnen de transport- en logistieke sector. Dat is terug te zien in de persoonlijke aanpak van JobTrans: oog voor jou en je doelen.

‘Wij zijn blij! Dankzij RecruitNow hebben we nog meer tijd voor gesprekken voeren met werkzoekenden, uitzendcollega’s en (potentiële) klanten. En dat maakt het werken bij JobTrans nog leuker.’, aldus Claudia Huisman – intercedent bij JobTrans.

Door de samenwerking met RecruitNow versnelt JobTrans de digitale transformatie van hun organisatie, optimaliseren ze de ‘candidate journey’ en verhogen ze de kwaliteit van hun matches. Naast een hoge klanttevredenheid, maakt RecruitNow het werk van de consultants en intercedenten gemakkelijker, leuker en persoonlijker. Kortom: een win-winsituatie.  

Gooitske Hoekstra, manager uitzenden bij JobTrans: ‘De belangrijkste redenen om voor Recruitnow te kiezen zijn de beschikbare en toekomstbestendige technologieën, integratiemogelijkheden en de user experience. Met het ATS-systeem Cockpit van RecruitNow zijn we klaar voor de toekomst.’

Esther de Wilde - marketing- en communicatiemedewerkster bij JobTrans – is ook content met de samenwerking en voegt hieraan toe: ‘We besparen ook tijd doordat we straks sneller signaleren welke wervingsstrategieën werken en welke juist niet. We verwachten dat RecruitNow een positief effect kan hebben op de gemiddelde ‘cost per hire' en dat we dankzij hen nog meer kunnen sturen op basis van data’
 
Ook werken met slimme software?

Uit bovenstaand verhaal blijkt onder andere dat werken met RecruitNow het werk van onze consultants en intercedenten leuk en zo makkelijk mogelijk maakt. Heb jij een soortgelijke functie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Goed nieuws! JobTrans is geregeld op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk https://www.jobtrans.nl/werken-bij-jobtrans voor onze actuele vacatures en wie weet werk jij binnenkort ook met de slimme software van RecruitNow. Gegarandeerd meer werkplezier!