Neem contact op

Het NK Veiligste Chauffeur 2023 is op 8 mei jl. officieel van start gegaan en ook dit jaar mag JobTrans zich trotse partner noemen van de TVM Awards!

Tijdens het NK Veiligste chauffeur zullen chauffeurs het tegen elkaar opnemen tot de titel van Veiligste chauffeur van Nederland. Het NK begint met een onlinefase met kennisvragen en reactietests. De 40 beste chauffeurs kwalificeren zich voor de halve finales op vrijdag 8 en zaterdag 9 september in Nijkerk. Van deze 40 zullen 16 chauffeurs zich plaatsen voor de grote finale op het TT Circuit in Assen op zaterdag 30 september.

De halve finales zullen dit jaar grotendeels in het teken staan van praktijkoefeningen. Waar vorig jaar veel op het terrein werd geoefend, zullen de chauffeurs dit jaar ook echt de weg op gaan.

Wat zijn de TVM Awards?

De TVM Awards is de naam van een maatschappelijk initiatief ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid van TVM verzekeringen en een selecte groep betrokken partners. De partners zijn: Volvo Trucks Nederland, Van Eijck Groep, Continental Benelux, Veilig Verkeer Nederland, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Bumper, JobTrans, EyeWish en ANWB. De primaire doelstelling van de TVM Awards is om meer bewustwording te creëren – onder alle weggebruikers - voor veilig rijgedrag. Daarnaast willen TVM en de partners een positieve bijdrage leveren aan het vak van beroepschauffeur en aan het imago van de sector logistiek en transport.De TVM Awards bestaan naast het NK Veiligste Chauffeur uit de TVM Award Ridder, MVO, Innovatie, Prestatie in de sector, Veilig transport en Duurzaamheid. Deze prijzen worden, net als het NK Veiligste Chauffeur, tijdens de finaledag op 30 september uitgereikt. 

Hoe kun je meedoen? 

Ben jij of één van jouw werknemers dé veiligste chauffeur van Nederland? Meld jezelf of je werknemer hier aan voor het NK Veiligste Chauffeur 2023!