Neem contact op

Wist je dat JobTrans en JobIndustries zusterbedrijven van elkaar zijn? Je leest hier hoe het zit.


Toegevoegde waarde

JobTrans en JobIndustries onderscheiden zich van elkaar door de sector waar ze zich op richten. Waar JobTrans zich volledig focust op personeelsdiensten en opleidingen in de transportsector, richt JobIndustries zich op de industriële sector. Door middel van de samenwerking tussen de bedrijven, kunnen ze klanten en werkzoekenden nog beter van dienst zijn. Ook kan er – indien nodig – snel geschakeld worden tussen beide sectoren wanneer het op personeelsdiensten en opleidingen gaat. Dat kans soms veel tijd besparen. Hieronder vertellen we je meer over de dienstverlening van JobTrans en JobIndustries.

Over JobTrans

Het begon in 2009 met de oprichting van Fit Personeelsdiensten. In eerste instantie een uitzendbureau voor de transportsector. Nu – 10+ jaar later – beschikt JobTrans over een vestiging in Genemuiden, Harderwijk en Heerenveen. JobTrans is gespecialiseerd in het bemiddelen van vacatures in de transportsector, zoals: koerier en vrachtwagenchauffeur. Ook verzorgt JobTrans trainingen die betrekking hebben op de transportsector. Hierbij kun je denken aan rijopleiding B, BE, C en CE, nascholingstrainingen en vakbekwaamheid transportondernemers.

Over JobIndustries

JobIndustries is gevestigd in Genemuiden en met een team ambitieuze specialisten weten ze iedere dag weer de juiste mensen aan de juiste bedrijven te koppelen. Denk hierbij aan functies zoals procesoperator en productiemedewerker. Ook helpen ze mensen blijven te ontwikkelen. Het gaat daarbij om zowel nog beter te worden in je werk als nieuwe kennis en vaardigheden eigen maken om over te stappen naar een nieuwe werkomgeving. Zeker in de industriële sector is de noodzaak voor werknemers om zich blijven te scholen tijdens hun loopbaan groter dan ooit. De kennis die tijdens reguliere scholing is opgedaan, veroudert steeds sneller door technologische vooruitgang. JobIndustries zorgt ervoor dat je kennis up-to-date is.

De onderlinge verbinding

JobTrans b.v. is het moederbedrijf van JobIndustries en JobTrans. Fanatiek, expertise, warm bad, flexibel, eigenzinnig innovatief en verwachtingen overtreffen zijn de belangrijkste pijlers binnen beide bedrijven. Het is hun missie bedrijven beter te laten presteren en dat is de onderlinge verbinding tussen beide bedrijven.

Neem contact op

Het is duidelijk dat JobTrans b.v. gespecialiseerd is in personeelsdiensten en opleidingen in zowel de transportsector als industriële sector. Echter zou een combinatie van deze twee bedrijven voor jou misschien ook heel goed kunnen werken. Afhankelijk van je doelen, kun je kiezen voor personeelsdiensten via JobIndustries en opleidingen via JobTrans. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je een samenwerking starten? Neem dan contact met ons op, samen vinden we de juiste oplossing.

www.jobtrans.nl/contact
www.jobindustries.nl/contact