Neem contact op

De nieuwe Code 95-training banden en incident management is in trek. Op zaterdag 6 juli jl. vond de eerste training plaats en er volgen er nog veel meer. Tientallen bedrijven hebben zich al ingeschreven voor de unieke en innovatieve training.

Vanuit de markt was er behoefte aan een training voor chauffeurs rondom het gebruik en de inzet van truckbanden. Profile heeft daarom in samenwerking met JobTrans een training ontwikkeld die naast aandacht voor truckbanden ook de veiligheid en doorstroming bevordert (100% uptime). Ook wordt er tijdens de training aandacht besteed aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Voorkom ongeplande stilstand

‘Aangezien klanten altijd en veilig willen blijven rijden, speelt het voorkomen van ongeplande stilstand een belangrijke rol in de transport. Daarom geeft de Code 95-training banden en incident management inzicht in het ontstaan van ongeplande stilstand. Zo kunnen we de productiviteit, en dus de rentabiliteit verhogen’, aldus Henrik de Leeuw, directeur van JobTrans.

Het programma

Code 95 is een gecertificeerde nascholing voor beroepschauffeurs. De verplichte nascholing bestaat uit 35 uur en de training banden en incident management telt mee voor 7 uur. Het is een verfrissende training in het aanbod van Code 95-training waarvoor veel belangstelling is in de markt. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Over Profile
  • Wetgeving banden
  • Banden controleren
  • Juiste bandenspanning
  • Wat te doen bij verschillende calamiteiten
  • Incident management

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op https://www.jobtrans.nl/opleidingen/bevorderen-van-veiligheid-en-doorstroming.