Neem contact op

St. van den Brink en JobTrans hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Geïnteresseerden kunnen via beide partijen een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie volgen. We vertellen je er hier meer over.

Jeroen van Loo, vestigingsmanager JobTrans Harderwijk, is content met de samenwerking. ‘Mede dankzij dit soort samenwerkingen vergroten wij de instroom van werkzoekenden in de transport en logistiek. De combinatie van werken en leren is aantrekkelijk. Het traject ziet er als volgt uit: je start als magazijnmedewerker en groeit door tot vakkundig vrachtwagenchauffeur bij St. van den Brink. Wij begeleiden je volledig bij het behalen van de juiste certificaten én dragen de kosten voor de opleiding. Een bijkomend voordeel: zodra je start met je opleiding ontvang je salaris.

Over St. van den Brink
St. van den Brink is een veelzijdig en innovatief transportbedrijf met klanten, zoals: Sligro, Jumbo en Gall&Gall. Een werkgever met oog voor de mens en diens talenten. Bij het bedrijf staan een goede onderlinge omgang, vakmanschap en dienstverlening voorop. St. van den Brink vindt het belangrijk dat hun medewerkers met plezier en gedrevenheid kunnen werken. Met modern materiaal, efficiënte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden in een prettige en open sfeer.

Over JobTrans

De vraag naar goede chauffeurs en logistiek personeel is groot en zal de komende jaren naar verwachting toenemen. Om de sector transport en logistiek in beweging te houden, heeft JobTrans zich gespecialiseerd in het werven, opleiden en inzetten van voldoende gekwalificeerd vakkrachten. JobTrans biedt diverse (praktijkgerichte) opleidingen aan die op een plezierige manier de persoonlijke ambities van mensen waarmaakt. Onder persoonlijke begeleiding van docenten die in de transport en logistiek werken en weten wat er speelt. Wat vandaag wordt geleerd, is morgen al toe te passen in het werk. Het partnership met St. van den Brink sluit hier goed bij aan.

Solliciteer direct!
Ben je op zoek naar meer informatie of wil je direct solliciteren? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 0341 820 300 en vraag naar Jelle van de Glind.