Neem contact op

Bij JobTrans komen personeelsdiensten en opleidingen samen. De samenwerking met TransMission Almere is hier een goed voorbeeld van. JobTrans Harderwijk ontzorgt TransMission Almere bij het aantrekken en ontwikkelen van nieuwe en huidige personeelsleden.

Klaas Hogenhout, accountmanager bij JobTrans, is content met de samenwerking. ‘Opleidingsbeleid hangt sterk samen met het aantrekken en behouden van het juiste personeel. Niet verwonderlijk dus, dat opleiding en personeel samenkomen in onze samenwerking met TransMission. Ontwikkelen is veel meer dan budget vrijmaken voor opleidingen. Het is weten welke veranderingen het werkveld doormaakt, precies weten welk potentieel in welke werknemer woont en hoe de vaardigheden optimaal worden benut. Tijdens de samenwerking staan deze onderwerpen centraal.’

Alles onder één dak

Onder andere om bovenstaande reden was TransMission op zoek naar een partij die personeelsdiensten en opleidingen onder één dak aanbiedt. ‘Het alles onder één dak-principe van JobTrans sluit goed aan bij onze wensen. Medewerkers willen graag groeien. Met deze samenwerking geven we medewerkers de kans om deze groei te realiseren. Bijvoorbeeld door een opleiding aan te bieden. Dit tilt zowel onze medewerkers als organisatie naar een hoger niveau. Deze toegevoegde waarde is de investering meer dan waard’, aldus Dennis Riedeman van TransMission.

Over TransMission Almere

TransMission Almere verzorgt de Benelux distributie voor ondernemingen in de regio Amsterdam, ’t Gooi en Flevoland. Denk hierbij aan palletvervoer, pakketten en stukgoed, spoedafleveringen, opslag, retour-, collectie- en doorleverlogistiek en ADR (veilig transport voor gevaarlijke stoffen). Door hun transparante werkwijze weet elke werknemer wat van hem of haar wordt verwacht en hij of zij terug kan verwachten. Het leidt tot een grotere betrokkenheid bij medewerkers en betrokken medewerkers willen dat hun organisatie groeit. Mede hierdoor is TransMission de afgelopen jaren flink gegroeid.

Over JobTrans

JobTrans is een full-service hr-dienstverlener en opleider in de transport en logistiek. Met een vestiging in Genemuiden, Harderwijk en Heerenveen levert JobTrans maatwerkoplossingen voor hr- en opleidingsvraagstukken. Zo kunnen bedrijven zich richten op datgene waar ze goed in zijn: ondernemen. Maar dan wel met de geruststellende gedachte dat het met de kwaliteit van hun personeel dik in orde is.