SOOB Logo

Ben jij in het bezit van je LZV-certificaat en wil je graag je kennis updaten? Begrijpelijk, de afgelopen periode is er veel veranderd op het gebied van rijden met Lange Zware Voertuigen (LZV). Denk alleen al aan het plannen van je routes. Mag je een Nederlandse spoorweg oversteken met je LZV? En mag je als LZV-chauffeur zelf de inschatting maken of het bij bepaalde weersomstandigheden is toegestaan om de weg op te gaan? Deze vragen en meer beantwoorden we tijdens de e-learning bijscholing chauffeur LZV. De cursus is een mooie combinatie van je kennis updaten op het gebied van rijden met LZV én 7 code 95-praktijkuren ontvangen. Vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in de LZV bijscholing?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

De LZV bijscholing bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en helpt je om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van rijden met lange en zware voertuigen en om je rijvaardigheid en verkeersveiligheid te verbeteren. Daarnaast worden er onderwerpen behandeld als wet- en regelgeving, technische aspecten voertuig, veiligheid en gezondheid, weersomstandigheden en digitale tachograaf. 

Als je in het bezit bent van een LZV-certificaat en ook beroepsmatig rijdt, dan is het mogelijk om de bijscholing voor de LZV te combineren met de nascholing voor de code 95. Je kunt dan een gecombineerde cursus volgen waarbij je zowel jouw kennis kunt updaten als 7 code 95-praktijkpunten behalen. Echter geeft het CBR aan e-learning bijscholing LZV met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel klassikale scholing (3 uur) te volgen. 

Meld je aan voor de e-learning LZV bijscholing en wij updaten jouw kennis en vaardigheden op het gebied van rijden met Lange Zware Voertuigen.

JobTrans
Meer weten?

We plannen de bijscholing LZV op aanvraag in. Bovendien heb je de keuze uit de cursus volgen op eigen voertuig of voertuig van JobTrans. Neem voor meer informatie over de e-learning bijscholing LZV vrijblijvend contact met ons op.