Wil jij als vrachtwagenchauffeur je rijvaardigheid tot het uiterste testen en verbeteren? Dan is onze code 95-baantraining op het circuit de perfecte uitdaging voor jou!

Interesse in onze baantraining?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Bekijk de video hierboven voor een kleine impressie van onze baantraining. Tijdens deze unieke code 95-praktijktraining krijg je de kans om te rijden op een echt circuit, onder begeleiding van ervaren instructeurs. Hierbij leer je niet alleen hoe je jouw rijvaardigheid en -techniek kunt verbeteren, maar ook hoe je het beste kunt omgaan met hoge snelheden en scherpe bochten. Daarnaast leer je hoe je jouw voertuig op de juiste manier kunt positioneren en hoe je kunt anticiperen op onverwachte situaties.


Onze baantraining op het circuit is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs. De training wordt aangepast op jouw persoonlijke situatie en leerdoelen, zodat je het maximale uit de training kunt halen. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname, waarmee je kunt aantonen dat je beschikt over de juiste vaardigheden en kennis. De baantraining is erkend door het CBR en kan dus meetellen voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs (7 code 95-uren praktijk).

Kortom, wil jij je als vrachtwagenchauffeur een unieke code 95-praktijkcursus volgen en je rijvaardigheid tot het uiterste testen en verbeteren? Schrijf je dan nu in voor onze baantraining op het circuit. Gegarandeerd een leuke cursusdag!

Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de baantraining ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over de baantraining vrijblijvend contact met ons op.