SOOB Logo

Wil je als chauffeur je vaardigheden verder ontwikkelen en up-to-date blijven met de laatste regelgeving en technologieën? Dan is de cursus chauffeursdag iets voor jou.

Interesse in de cursus chauffeursdag?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Onze cursus biedt chauffeurs de kans om hun kennis en vaardigheden bij te werken, zodat ze hun werk nog beter kunnen uitvoeren. We bieden cursussen aan over verschillende onderwerpen, zoals veiligheid, digitale tachograaf, rijtechnieken, brandstofefficiëntie, ladingzekering en meer. Onze instructeurs zijn ervaren professionals uit de transportsector en delen graag hun kennis en ervaring met jou.

De cursus chauffeursdag is erkend door het CBR en telt mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus chauffeursdag.

Voor bedrijven geldt: stel met je eigen cursus samen
De cursus chauffeursdag is een afwisselende code 95-theoriecursus voor vrachtwagenchauffeurs waarbij interessante onderwerpen worden afgewisseld met behendigheidsoefeningen in de praktijk. Het grote voordeel van deze cursus is dat je samen met één van onze opleidingsadviseurs invulling kan geven aan de inhoud van de cursus. Op deze manier is de inhoud afgestemd op de behoefte van de chauffeurs en/of organisatie. Van manoeuvreren met vrachtauto's tot de digitale tachograaf en van lading zekeren tot schadepreventie. De mogelijkheden voor het programma van een cursus chauffeursdag zijn eindeloos. Vanwege de vele mogelijkheden die er zijn voor het samenstellen van de cursus is er voor elk bedrijf uit iedere branche wel een geschikt programma. Bekijk de video hieronder voor een kleine impressie van de cursus chauffeursdag die JobTrans heeft verzorgd voor Smit Transport.

Cursusagenda chauffeursdag
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus chauffeurs ook op aanvraag. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus chauffeursdag vrijblijvend contact met ons op.