Onlangs jouw wagenpark uitgebreid met een nieuwe vrachtauto van het gerenommeerde vrachtautomerk DAF en wil jij je DAF-truckerservaring optimaliseren? Dan is de DAF DRIVER TRAINING wellicht iets voor jou.

Sterker nog: bij de aanschaf van een nieuwe DAF ontvang je een 'DAF Voucher*' waarmee je de code 95-praktijkcursus DAF DRIVER TRAINING kosteloos kunt volgen. Verzilver vandaag nog je 'DAF Voucher' bij JobTrans en haal alles uit je nieuwe voertuig.

*Jouw 'DAF Voucher' is 6 maanden geldig nadat je nieuwe voertuig is afgeleverd.

Interesse in de DAF DRIVER TRAINING?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Bij het behalen van de hoogst mogelijke voertuigefficiency speelt de chauffeur een essentiƫle rol. De DAF DRIVER TRAINING is ontworpen om chauffeurs te helpen brandstof te besparen door beter te anticiperen op verkeerssituaties. Het resultaat? Lagere bedrijfskosten en maximale beschikbaarheid van het voertuig. Met de DAF DRIVER TRAINING kun je als chauffeur het beste uit de truck halen en maar liefst 3 tot 5% brandstof besparen.

Enkele voordelen van de training zijn:

  • Verminderd brandstofverbruik
  • Lagere CO2-emissies
  • Verbeterde betrouwbaarheid van het voertuig
  • Verhoogde productiviteit van de chauffeur
  • Verbeterde werkomstandigheden voor de chauffeur en een positief effect op het milieu
  • Hogere inzetbaarheid van het voertuig

DAF heeft een landelijk netwerk van partners voor de DAF DRIVER TRAINING opgericht. JobTrans is al geruime tijd een betrouwbare partner van DAF Nederland en verzorgt de DAF Driver Trainingen door heel Nederland. Onze instructeurs - opgeleid door DAF - hebben veel praktijkervaring en weten precies hoe ze het beste uit de trucks van DAF kunnen halen. Ze zijn bekend met de wereld van chauffeurs en kunnen waardevol advies geven om het optimale uit jouw voertuig te halen. De DAF DRIVER TRAINING is erkend door het CBR en dat betekent dat deze mee kan tellen voor de verplichte nascholing (7 code 95-praktijkuren). 

Meer weten?

We plannen de DAF DRIVER TRAINING op aanvraag. Dat kan vanaf jouw locatie, opleidingslocatie van JobTrans of een ander externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus manoeuvreren vrijblijvend contact met ons op