SOOB Logo

Wil jij dat jouw vrachtwagenchauffeurs meer uit hun eigen rijstijl halen en tegelijkertijd kosten besparen? Dan is de code 95-cursus Het Nieuwe Datagedreven Rijden iets voor jouw organisatie. Een innovatieve training - gebaseerd op de gewone code 95-cursus Het Nieuwe Rijden - met de rijprestaties van jouw chauffeurs als basis voor de 'stuurdata'.

Wat maakt deze praktijkcursus uniek?

  1. Uitgebreide data-analyse voorafgaand aan de training
  2. Persoonlijke rijprestaties als basis
  3. Doelgericht verbeteren
  4. Langdurige ondersteuning
  5. Voorkomt terugval
Interesse in de cursus Het Nieuwe Datagedreven Rijden?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Tijdens de cursus Het Nieuwe Datagedreven Rijden ontdekken we samen met de deelnemende chauffeurs de kunst van efficiënt schakelen, anticiperend rijden en optimaal gebruik van cruise control. Dit helpt hen zuiniger te rijden, verhoogt hun veiligheid en comfort én helpt jouw organisatie om nóg beter te presteren. Bovendien draag je bij aan een groenere toekomst en een beter milieu.

Verschil met de cursus Het Nieuwe Rijden

De cursus Het Nieuwe Datagedreven Rijden bouwt voort op de principes van de reguliere Het Nieuwe Rijden cursus, maar voegt hier een datagestuurde aanpak aan toe. Door data rechtstreeks uit de vrachtauto van de deelnemende chauffeur te halen, kunnen wij vooraf zijn rijprestaties analyseren. Deze analyse gebeurt door NEXTdriver, volledig op afstand en hiervoor dienen we enkel toegang te krijgen tot de boordcomputer data. Vervolgens krijgt de chauffeur na de training acht weken inzicht in zijn/haar rijstijl en wordt door NEXTdriver gecoacht. Deze persoonlijke begeleiding voorkomt dat de chauffeur terugvalt in oude gewoontes. Door de één-op-één coaching leer je als chauffeur effectief de nieuwe rijtechnieken die direct toegepast worden in hun dagelijkse werkzaamheden.

Opleidingsvarianten
De cursus Het Nieuwe Datagedreven Rijden wordt aangeboden als reguliere cursus of als e-learning. Beide opleidingsvarianten kun je combineren met het behalen van 7 code 95-praktijkuren. Ben je benieuwd naar hoe wij jouw organisatie kunnen helpen om zuiniger en veiliger te rijden met als basis de rijprestaties van je chauffeurs? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden voor het inplannen van een cursusdata te bespreken.

Meer weten?

We plannen de cursus Het Nieuwe Datagedreven Rijden op aanvraag. Dat kan alleen op eigen voertuig vanwegeg het uitlezen van de data. Neem voor meer informatie over de cursus Het Nieuwe Datagedreven Rijden vrijblijvend contact met ons op.