Als vrachtwagenchauffeur kun je te maken krijgen met verschillende noodsituaties, zoals een verkeersongeval of brand. Het is belangrijk om in deze situaties snel en adequaat te handelen om levens te redden en verdere schade te voorkomen. Wil jij als vrachtwagenchauffeur goed voorbereid zijn op noodgevallen op de weg? Dan is de code 95 e-learning EHBO onderweg iets voor jou.

Interesse in e-learning EHBO onderweg?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Met onze e-learning EHBO voor onderweg leer jij hoe je op een veilige en professionele manier kunt handelen bij noodsituaties op de weg. De cursus is specifiek ontworpen voor vrachtwagenchauffeurs en behandelt verschillende onderwerpen, zoals:

  • Basiskennis EHBO: De basisprincipes van EHBO centraal, zoals het inschatten van de situatie.
  • Reanimatie: Reanimatie is een belangrijke vaardigheid die chauffeurs moeten beheersen en dit zal je tijdens de cursus leren.
  • Stabiele zijligging: Je leert hoe je het slachtoffer in de stabiele zijligging legt en veilig kan blijven totdat professionele hulp arriveert.
  • Bloedingen: Het beheersen van bloedingen is een belangrijke vaardigheid omdat bloedingen levensbedreigend kunnen zijn. De cursus zal je leren hoe je een bloeding kunt stelpen en een verband kunt aanleggen.

De cursus bestaat uit interactieve lesstof, waarbij je de mogelijkheid hebt om deels zelfstandig en op je eigen tempo te leren. De e-learning EHBO onderweg is erkend door het CBR en telt mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel klassikaal (3 uur) te volgen.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor onze e-learning EHBO onderweg. Samen zorgen we ervoor dat jij als professionele chauffeur goed voorbereid bent op noodsituaties op de weg.

Cursusagenda e-learning EHBO onderweg
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in de cursusagenda? We plannen de e-learning EHBO voor onderweg ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over de e-learning EHBO voor onderweg vrijblijvend contact met ons op.