Wil jij graag je BHV-certificaat behalen? Dan ben je bij JobTrans aan het juiste adres. Na het volgen van de cursus BHV weet jij hoe je moet handelen bij letsel of levensbedreigende situaties. Jij weet wat je moet doen bij een ongeval, brand en weet hoe je moet reanimeren en gebruik moet maken van de AED.

Code 95-punten halen?

Wil je de cursus in het kader van code 95 volgen? Meld je dan aan voor de cursus EHBO voor beroepschauffeurs, een cursus die speciaal ontwikkeld is voor beroepschauffeurs. Je krijgt dan ook 7 code 95-theoriepunten wanneer je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs volgt.

Waarom de cursus BHV volgen bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal. 
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector. 
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus BHV en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus BHV?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Cursusagenda BHV

Selecteer de gewenste cursusdata via onderstaande filter. Staat de gewenste datum of locatie er niet tussen? Neem contact met ons op.

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Cursus op eigen locatie of locatie JobTrans

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus BHV ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans

Vragen over de cursus BHV?

JobTrans heeft jarenlange ervaring in het geven van de cursus BHV. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het inplannen van een cursus BHV? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder op het gebied van de cursus BHV.