Cursus BHV

Wil jij graag je BHV certificaat behalen? Dan ben je bij JobTrans aan het juiste adres. Na het volgen van de cursus BHV weet jij hoe je moet handelen bij letsel of levensbedreigende situaties. Jij weet wat je moet doen bij een ongeval, brand en weet hoe je moet reanimeren en gebruik moet maken van de AED.

Waarom de cursus BHV volgen bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal. 
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector. 
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus BHV en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus BHV?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus BHV ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus BHV waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Vragen over de cursus BHV?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus BHV.