Wil je graag je BHV-certificaat halen en ben je op zoek naar een professionele en effectieve cursus BHV? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Code 95-punten halen?

Wil je de cursus in het kader van code 95 volgen? Meld je dan aan voor de cursus EHBO voor beroepschauffeurs, een cursus die speciaal ontwikkeld is voor beroepschauffeurs. Je krijgt dan ook 7 code 95-theoriepunten wanneer je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs volgt.

Interesse in de cursus BHV?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Onze cursus BHV is speciaal ontworpen om jou en je collega's op te leiden tot gecertificeerde bedrijfshulpverleners. Tijdens de cursus leer je alles wat je moet weten om adequaat te kunnen handelen in noodsituaties op de werkvloer. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs zullen je begeleiden bij het leren van praktische vaardigheden, zoals het verlenen van eerste hulp bij ongevallen, het blussen van branden en het ontruimen van een pand in geval van nood. Daarnaast leer je ook hoe je kunt communiceren met hulpdiensten en hoe je een ontruimingsplan opstelt. De cursus is niet alleen leerzaam, maar ook interactief en praktijkgericht. Je leert samen met andere deelnemers en er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van praktijksituaties. Na afloop van de opleiding ontvang je een officieel BHV-certificaat, waarmee je aantoont dat je bent opgeleid en voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Kies voor onze cursus BHV en zorg ervoor dat jouw bedrijf is voorbereid op noodsituaties. Schrijf je nu in en haal binnen één dag je BHV-certificaat.

Cursusagenda BHV
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

We plannen de cursus BHV op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus BHV vrijblijvend contact met ons op.