SOOB Logo

EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) is van groot belang in noodsituaties. Of je nu thuis bent, op het werk, in het verkeer of op vakantie, er kan altijd een moment komen waarop iemand EHBO nodig heeft. Daarom is het belangrijk om te weten wat je moet doen en de juiste vaardigheden te hebben om hulp te bieden in noodsituaties. Wil je beschikken over (levensreddende) EHBO-vaardigheden, zodat je meer veiligheid kan waarborgen en verantwoordelijkheid kunt nemen? Volg dan de code 95-theoriecursus EHBO voor beroepschauffeurs.

Interesse in de cursus EHBO voor beroepschauffeurs?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Als beroepschauffeur is het belangrijk om de nodige kennis te hebben van EHBO, omdat je als chauffeur regelmatig geconfronteerd kunt worden met ongevallen op de weg. Om deze reden hebben we de cursus EHBO speciaal voor beroepschauffeurs ontworpen. Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Basiskennis EHBO: Denk aan alle basisprincipes van EHBO, zoals het inschatten van de situatie.
  • Reanimatie: Het kan helaas iedereen overkomen: je bent ergens op locatie en ineens zakt er iemand in elkaar vanwege een hartstilstand. Bij een hartstilstand is een reanimatie van levensbelang. In deze cursus leren we je reanimeren.
  • Stabiele zijligging: Het aanleren van de stabiele zijligging is belangrijk omdat het slachtoffer in deze positie kan worden gebracht en veilig kan blijven totdat professionele hulp arriveert.
  • Bloedingen: Het beheersen van bloedingen is een belangrijke vaardigheid omdat bloedingen levensbedreigend kunnen zijn. De cursus zal je leren hoe je een bloeding kunt stelpen en een verband kunt aanleggen.

De cursus EHBO voor beroepschauffeurs bieden wij aan als reguliere cursus en als e-learning. Beide varianten zijn erkend door het CBR en tellen mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie).

Waar wacht je nog op? Bereid je voor op onverwachte gebeurtenissen en sta klaar om te helpen. Schrijf je vandaag nog in voor onze EHBO-cursus en word een zelfverzekerde en competente bedrijfshulpverlener. Jouw inzet kan het verschil maken in noodsituaties. 

Cursusagenda EHBO voor beroepschauffeurs

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus EHBO voor beroepschauffeur ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over de cursus EHBO voor beroepschauffeurs vrijblijvend contact met ons op.