Wil je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs volgen? Dat is een goede keuze. Het benaderen van een (bewusteloos) slachtoffer. Het verplaatsen van een slachtoffer uit een gevaarlijke omgeving. Het behandelen van uitwendige wonden. Hoe pak je dat het beste aan? Om de kans op ernstige gevolgen te voorkomen, is het belangrijk dat je weet wat je moet doen. Met een afgeronde cursus EBHO voor beroepschauffeurs weet je dat.

De voordelen

  • Je kan een slachtoffer verplaatsen
  • Je kan verband- en hulpmiddelen juist gebruiken
  • Je kan reanimeren en een AED te gebruiken
Cursus EHBO voor beroepschauffeurs volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie?

De cursus EHBO voor beroepschauffeurs is interessant voor alle chauffeurs, want een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. En dan is het in de eerste paar minuten na een ongeval van groot belang om te weten wat je moet doen. Door juist te handelen voorkom je pijn en kun je in sommige gevallen zelfs levens redden.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus EHBO voor beroepschauffeurs kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Wil je meer weten over onze e-learningvariant? Kijk dan op onze e-learningpagina.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus EHBO voor beroepschauffeurs kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Uitgebreide lunch

Volg je de cursus digitale tachograaf via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag. 

*Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

prijsverhoging bestuurderskaart
Aanmelden cursus EHBO beroepschauffeurs

Wil je graag advies op maat ontvangen over de cursus EHBO voor beroepschauffeurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor de cursus EHBO voor beroepschauffeurs door te nemen.