Wil je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs volgen? Dat is een goede keuze. Het benaderen van een (bewusteloos) slachtoffer. Het verplaatsen van een slachtoffer uit een gevaarlijke omgeving. Het behandelen van uitwendige wonden. Hoe pak je dat het beste aan? Om de kans op ernstige gevolgen te voorkomen, is het belangrijk dat je weet wat je moet doen. Met een afgeronde cursus EBHO voor beroepschauffeurs weet je dat. Tijdens deze cursus gaan we dieper in op het nemen van preventieve maatregelen tegen ongelukken en praktische handelingen te kunnen uitvoeren bij letsel of levensbedreigende situaties.

Doel van de cursus EHBO voor beroepschauffeurs
Je leert verschillende levensreddende handelingen zodat je op je werkplek, maar ook daarbuiten, kan reageren op diverse ongevalssituaties en eerste hulp kan verlenen.

Lesaanpak van de cursus EHBO voor beroepschauffeurs
De cursus EHBO voor beroepschauffeurs bestaat uit zowel een theorie- als praktijkgedeelte. Hierdoor is het een interactieve code 95-cursus waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • Diverse uitwendige wonden, brandwonden en shock, waaronder wonddrukverband
 • Kneuzing, verstuiking en botbreuken
 • Epilepsie, suikerziekte, beroerte en gebruik van drank en drugs
 • Hoe te handelen bij een ongeval en brand, waaronder het blussen van een brand
 • Bediening AED
 • Reanimeren van een slachtoffer met circulatiestilstand
 • Verslikking, stabiele zijligging en reanimatie
 • Het gebruik van een vingerbob en verbanddoek

Waarom de cursus EHBO voor beroepschauffeurs volgen bij JobTrans?

 • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
 • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
 • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
 • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
 • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus EHBO voor beroepschauffeurs en ontdek het zelf!
Cursus EHBO voor beroepschauffeurs volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie is de cursus EHBO voor beroepschauffeurs bedoeld?

De cursus EHBO voor beroepschauffeurs is interessant voor alle chauffeurs, want een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. En dan is het in de eerste paar minuten na een ongeval van groot belang om te weten wat je moet doen. Door juist te handelen voorkom je pijn en kun je in sommige gevallen zelfs levens redden.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus EHBO voor beroepschauffeurs kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Code 95 veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus EHBO voor beroepschauffeurs waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de cursus EHBO voor beroepschauffeurs?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus EHBO voor beroepschauffeurs