SOOB Logo

Als chauffeur zit je veel uur achter het stuur en krijg je vaak te maken met fysieke belasting bij het laden en lossen van goederen en het uitvoeren van andere werkzaamheden. Het is belangrijk om op een gezonde en verantwoorde manier met deze belasting om te gaan om blessures en gezondheidsproblemen te voorkomen. Wil jij hier meer over weten? Dan is de code 95 e-learning fysieke belasting iets voor jou.

Interesse in de e-learning fysieke belasting?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Onze e-learning fysieke belasting leert jou hoe jij je lichaam op de juiste manier kunt belasten en hoe je blessures kunt voorkomen. We bespreken onder andere hoe je zware voorwerpen kunt tillen, hoe je op de juiste manier kunt bukken en hoe je ergonomisch verantwoord kunt werken.

Daarnaast leer je ook hoe je je werkomgeving kunt aanpassen om fysieke belasting te verminderen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe jij je chauffeursstoel het beste kunt instellen en hoe je hulpmiddelen kunt gebruiken om fysieke belasting te verminderen.

Onze e-learning fysieke belasting is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs. De cursus is erkend door het CBR en dat betekent dat de cursus mee kan tellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel klassikaal (3 uur) te volgen.

Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en leer hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt werken als vrachtwagenchauffeur. Met deze kennis kun je niet alleen blessures voorkomen, maar ook je werk comfortabeler en veiliger maken.

Cursusagenda e-learning fysieke belasting
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in de cursusagenda? We plannen de e-learning fysieke belasting ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over de e-learning fysieke belasting vrijblijvend contact met ons op.