SOOB Logo

Fit op de rit, dat is het doel van de e-learning fysieke belasting. Als chauffeur ben je altijd onderweg en in beweging. Nou ja: je voertuig dan. Hoe zit dat met jezelf? Parkeer jij je wagen ook het liefst zo dicht mogelijk bij de truckstop? Ga je met de auto naar je werk? En hoe zit dat na je werk? Tijdens de e-learning fysieke belasting helpen we je goed op weg.

De voordelen

  • Zorgt voor minder ziekte
  • Bevordert productiviteit
  • Stimuleert werkgeluk
E-learning volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Voor wie?

Het doel van de cursus fysieke belasting is om je bewust te maken van de risico’s van beroepsziekten door fysieke belasting en het belang van preventie. De cursus is interessant voor alle chauffeurs die graag meer willen leren over fysieke belasting, hoe je het kan herkennen en voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen

Als werkgever ben je wettelijk verplicht om ervoor te zorgen dat je medewerkers veilig en gezond kunnen werken. Dat staat in de Arbowet. Met de cursus fysieke belasting help je je werknemers goed op weg. Immers, voorkomen is beter dan genezen.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus fysieke belasting/fit op de rit kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Interesse in de reguliere cursus digitale tachograaf? Klik dan op onderstaande button.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus fysieke belasting/fit op de rit bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus fysieke belasting/fit op de rit kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus fysieke belasting/fit op de rit in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Profiteer van SOOB-subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Zo ja, dan kom je vaak in aanmerking voor een subsidie. Onze opleidingscoördinatoren helpen je daar graag bij. JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

Aanmelden voor de e-learning

Wil je graag advies op maat ontvangen over de e-learning fysieke belasting/fit op de rit? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor de e-elearning fysieke belasting/fit op de rit te bespreken.