SOOB Logo

Ben jij vrachtwagenchauffeur en wil je graag bijdragen aan een duurzamer en veiliger verkeer? Dan is de code 95 e-learning Het Nieuwe Rijden (HNR) echt iets voor jou. Met deze cursus leer je namelijk hoe je efficiënter kunt rijden, waardoor je niet alleen kosten bespaart voor je werkgever, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Interesse in e-learning het nieuwe rijden (HNR)?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Tijdens de e-learning Het Nieuwe Rijden leer je hoe je door bewust om te gaan met het gaspedaal, de remmen en de versnellingen op een efficiënte manier kunt rijden. Hierdoor verbruik je minder brandstof en stoot je minder CO2 uit. Daarnaast leer je hoe je door beter te anticiperen op het verkeer veiliger kunt rijden. Door bijvoorbeeld op tijd gas terug te nemen en op de juiste momenten te schakelen, kun je het brandstofverbruik aanzienlijk verminderen. Je gaat samen met één van onze ervaren instructeurs de weg op. Het doel is om tijdens de rit zo efficiënt mogelijk te rijden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van de vrachtauto.

Na afloop van de cursus Het Nieuwe Rijden ben je niet alleen een betere chauffeur, maar ook een belangrijke bijdrager aan een duurzamer en veiliger verkeer. De e-learning Het Nieuwe Rijden kun je combineren met het behalen van 7 code 95-uren praktijk. Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel in de vrachtauto (3 uur) te volgen. Kortom, ben jij een vrachtwagenchauffeur en wil jij bijdragen aan een duurzamer en veiliger verkeer? Schrijf je dan snel in voor de cursus Het Nieuwe Rijden en ontdek hoe je efficiënter kunt rijden!

Cursusagenda e-learning het nieuwe rijdenDatum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in de cursusagenda? We plannen de e-learning het nieuwe rijden ook op aanvraag, eigen voertuig of eigen locatie. Neem voor meer informatie over de e-learning het nieuwe rijden vrijblijvend contact met ons op.