SOOB Logo

Wil jij als vrachtwagenchauffeur meer uit jouw rijstijl halen en tegelijkertijd ook kosten besparen? Dan is de code 95-cursus Het Nieuwe Rijden (HNR) iets voor jou! Tijdens deze praktijkgerichte training leer je alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam rijden en krijg je handige tips en tricks om zuiniger te rijden.

Interesse in de cursus het nieuwe rijden?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Tijdens de cursus Het Nieuwe Rijden leer je onder andere over efficiënt schakelen, anticiperend rijden en het gebruik van cruise control. Hierdoor kun je niet alleen zuiniger rijden, maar ook veiliger en comfortabeler. Bovendien draag je bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

De cursus Het Nieuwe Rijden wordt gegeven door ervaren en deskundige instructeurs, die je alles leren over de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam rijden. Hierbij wordt specifiek gekeken naar jouw persoonlijke leerdoelen en praktijksituaties, zodat je de geleerde vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk.

Door het volgen van de cursus Het Nieuwe Rijden kun je kosten besparen op brandstof en onderhoud en draag je bij aan een beter milieu. Bovendien kun je veiliger en comfortabeler rijden en kun je jouw rijvaardigheden naar een nóg hoger niveau tillen.

De cursus Het Nieuwe Rijden wordt aangeboden als reguliere cursus of als e-learning. Beide opleidingsvarianten kun je combineren met het behalen van 7 code 95-praktijkuren. Iets voor jou? Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de cursus Het Nieuwe Rijden. Vergroot jouw kennis, vaardigheden en bespaar kosten als vrachtwagenchauffeur!

Cursusagenda het nieuwe rijden (HNR)
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus het nieuwe rijden ook op aanvraag. Dat kan op eigen voertuig of voertuig van JobTrans. Neem voor meer informatie over de cursus het nieuwe rijden vrijblijvend contact met ons op.