SOOB Logo

Ben jij vrachtwagenchauffeur en wil jij je rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg vergroten? Dan is de code 95-cursus manoeuvreren echt iets voor jou! Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je hoe je veilig en efficiënt kunt manoeuvreren in verschillende situaties en omstandigheden. Hierbij wordt specifiek gekeken naar het manoeuvreren met een vrachtauto, zodat je de geleerde vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk.

Interesse in de cursus manoeuvreren?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

De cursus manoeuvreren wordt gegeven door ervaren en deskundige instructeurs, die je alles leren over het achteruitrijden, keren op de weg en het parkeren van een vrachtauto. Ook wordt er aandacht besteed aan het voorkomen van schade aan het voertuig en aan andere weggebruikers. De training is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs en wordt op maat gemaakt voor jouw niveau en leerdoelen. De cursus is erkend door het CBR en dat betekent dat deze mee kan tellen voor de verplichte nascholing (7 code 95-praktijkuren). 

De cursus manoeuvreren is een investering in jezelf en je toekomst als chauffeur. Je leert nieuwe vaardigheden, vergroot je kennis en kunt jouw rijvaardigheid naar een nóg hoger niveau tillen. Bovendien kun je de geleerde vaardigheden direct toepassen in de praktijk, waardoor je nog beter en veiliger kunt rijden.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de cursus manoeuvreren. Verbeter jouw rijvaardigheid, vergroot je zelfvertrouwen op de weg en voldoe aan de eisen van de code 95.

Meer weten?

We plannen de cursus manoeuvreren op aanvraag. Dat kan op eigen voertuig of voertuig van JobTrans. Neem voor meer informatie over de cursus manoeuvreren vrijblijvend contact met ons op