SOOB Logo

Kies je voor de cursus manoeuvreren? Dan leer je alles over het optimaliseren van je rijstijl door middel van de juiste kijk- en stuurtechnieken. Veel schades ontstaan bij het manoeuvreren. Naast dat het financieel nadelig is, kan ook de veiligheid van personeel en medeweggebruikers hiermee in het geding komen. Dankzij deze training leer je het gebruik van de juiste kijk- en stuurtechniek zodat schades tijdens het manoeuvreren worden voorkomen.

Cursus manoeuvreren volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Voor wie?

De cursus manoeuvreren is interessant voor chauffeurs die hun rijstijl tijdens onverwachte situaties willen verbeteren.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus manoeuvreren bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.


Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus manoeuvreren kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus manoeuvreren in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.


Uitgebreide lunch

Volg je de cursus manoeuvreren via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag. 

*Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

Aanmelden cursus manoeuvreren?

Wil jij beter leren omgaan met onverwachte situaties die zich tijdens de uitvoering van de werkzaamheden of op de weg kunnen voordoen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de cursus manoeuvreren.