Als vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt vervoeren van goederen over de weg. Hierbij spelen banden een belangrijke rol. Wil je meer weten over het beheer en onderhoud van banden? Zodat je veiliger en efficiënter kunt rijden én kosten kunt besparen? Volg dan de code 95-cursus Profile Tyrecenter: bandenmanagement dag. 
Interesse in de Profile Tyrecenter: bandenmanagement dag?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Als het gaat om het beheren van een wagenpark, is bandenmanagement vaak een ondergeschoven kindje. Toch kan het juist op dit gebied flink kostenbesparend zijn om kennis te hebben van bandenmanagement. Met de cursus bandenmanagement leer je alles over de banden van je vrachtauto('s), zodat je grip krijgt op je wagenparkkosten en veiligheid op de weg kunt garanderen.

Tijdens de cursus leer je niet alleen alles over het selecteren van de juiste banden voor jouw wagenpark, maar ook over het onderhouden, vervangen en repareren van banden. Je leert hoe je de levensduur van banden kunt verlengen en hoe je de banden kunt inspecteren om zo problemen te voorkomen. Ook leer je hoe je de prestaties van banden kunt monitoren en hoe je kunt bijsturen waar nodig.

Met de cursus bandenmanagement investeer je niet alleen in je eigen kennis en vaardigheden, maar ook in een veiliger en duurzamer wagenpark. Je zorgt voor een kostenbesparing door het verlengen van de levensduur van banden en het verminderen van uitvaltijd. Bovendien draag je bij aan een betere verkeersveiligheid doordat je erop kunt vertrouwen dat de banden van je wagenpark in goede staat verkeren.

De cursus bandenmanagement is geschikt voor beginnende als ervaren vrachtwagenchauffeurs. De cursus is erkend door het CBR en kan meetellen voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie).

Kortom, ben jij verantwoordelijk voor het beheer van een wagenpark en wil jij kosten besparen en veiligheid op de weg garanderen? Of wil jij hier als vrachtwagenchauffeur meer over weten? Kies dan voor de cursus bandenmanagement en investeer in jezelf en je organisatie. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe jij het verschil kunt maken

Cursusagenda Profile Tyrecenter: bandenmanagement dag
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

We plannen de cursus Profile Tyrecenter: bandenmanagement op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus Profile Tyrecenter: bandenmanagement vrijblijvend contact met ons op.