SOOB Logo

Wil jij leren hoe je veilig en efficiënt met een reachtruck kunt werken? Dan is de e-learning veilig werken met de reachtruck iets voor jou. Hiermee behaal je binnen één dag jouw reachtruckcertificaat.

Interesse e-learning reachtruck?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens de e-learning veilig werken met de reachtruck leer je onder andere hoe je de reachtruck op de juiste manier bedient, hoe je veiligheid waarborgt tijdens het werken met de reachtruck en hoe je goederen op een efficiënte manier kunt tillen en verplaatsen. Het praktijkgedeelte van de training veilig werken met de reachtruck wordt verzorgd door deskundige en ervaren instructeurs, die je alle ins en outs van het werken met een reachtruck bijbrengen.

Na afronding van de training ontvang je het reachtruckcertificaat. Dit certificaat is erkend door de Arbowet en is vaak een vereiste in veel branches. Met het behalen van het reachtruckcertificaat kun je aantonen dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om veilig en efficiënt met een reachtruck te werken. Dit kan bijdragen aan een veilige werkomgeving en een efficiënte logistieke keten.

De e-learning veilig werken met de reachtruck kun je combineren met het behalen van 7 code 95-uren theorie. Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel scholing op de reachtruck (3 uur) te volgen. 

Kortom, met onze e-learning reachtruck leer je alles wat je nodig hebt om veilig en efficiënt met een reachtruck te werken. Meld je vandaag nog aan en haal je reachtruckcertificaat in één dag.

Cursusagenda e-learning reachtruck
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

We plannen de e-learning reachtruck op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de e-learning reachtruck vrijblijvend contact met ons op.