SOOB Logo

Wil je graag leren werken met een reachtruck en het bijbehorende reachtruckcertificaat halen? Dan is de cursus reachtruck iets voor jou. Tijdens deze cursus leer je alle ins en outs van het veilig en efficiënt werken met een reachtruck.

Het is ook mogelijk de cursus reachtruck te volgen i.c.m. cursus heftruck. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Interesse in de cursus reachtruck?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren

De cursus reachtruck bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Tijdens het theoretische deel leer je de theorie achter het werken met een reachtruck en de bijbehorende veiligheidsvoorschriften. Tijdens het praktische deel ga je zelf aan de slag met het besturen van de reachtruck en leer je de nodige vaardigheden om veilig en efficiënt te kunnen werken. Denk hierbij ook aan de juiste laad- en losprocedures.

Na afloop van de cursus leg je een examen af en bij een positief resultaat ontvang je het officiële reachtruckcertificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig en geeft aan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om veilig en efficiënt te werken met een reachtruck. De cursus reachtruck wordt aangeboden als klassikale cursus. Je kunt de cursus combineren met de nascholing voor de code 95. 

Kortom, wil jij veiliger en efficiënter werken met een reachtruck en je kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid vergroten? Schrijf je dan nu in voor onze cursus veilig werken met de reachtruck en behaal binnen één dag je reachtruckcertificaat.

Cursusagenda reachtruck
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
code 95-cursussen
Meer weten?

We plannen de cursus reachtruck op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus reachtruck vrijblijvend contact met ons op.