SOOB Logo

Ben jij al aan het werk in de logistiek en wil jij graag jouw reachtruckcertificaat halen? Of wil je graag een baan vinden als reachtruckchauffeur maar beschik je nog niet over je certificaat? Geen probleem! Bij JobTrans kan jij binnen 1 dag jouw reachtruck certificaat halen!  

Bij het werken met de reachtruck is het belangrijk om te weten hoe je ermee moet rijden en sturen. Door middel van de reachtruck verplaats je producten binnen een magazijn, dit kan verschillen van kleine tot grote goederen. De reachtruck is erg flexibel wat maakt dat de reachtruck erg geschikt is voor smalle ruimtes en paden.  

Een vergelijkbaar transportvoertuig is de heftruck. Het grote verschil tussen de hef- en reachtruck is dat de reachtruck een kleinere draaicirkel heeft en zich hierdoor makkelijker door kleinere paden kan verplaatsen. Daarnaast zitten de lepels/doorn bij een reachtruck aan de zijkant en bij de heftruck aan de voorzijde van het voertuig.  

Waarom de cursus reachtruck volgen bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal. 
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector. 
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus reachtruck en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus reachtruck?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus reachtruck kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus reachtruck in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus reachtruck ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Code 95 veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus gas terug op stress waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de cursus reachtruck?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de reachtruckcursus.