Als vrachtwagenchauffeur kan het leven soms stressvol zijn. Van lange dagen achter het stuur tot deadlines en verkeersopstoppingen, er zijn veel factoren die bijdragen aan stress in deze branche. Herkenbaar? Onze code 95-cursus gas terug op stress helpt je om beter om te gaan met stress en meer ontspannen te blijven tijdens het rijden.

Interesse in de cursus gas terug op stress?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

In deze cursus behandelen we verschillende technieken en strategie├źn om stress te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren. We beginnen met een inleiding over stress en de verschillende effecten ervan op ons lichaam en onze geest. Vervolgens bespreken we specifieke stressoren die uniek zijn voor de transportsector en hoe je deze kunt verminderen.

Daarnaast bespreken we hoe jij je dagelijkse routine kunt aanpassen om beter met stress om te gaan, hoe je je slaap kunt verbeteren en hoe je gezonde maaltijden kunt eten om je lichaam en geest te ondersteunen.

Onze cursus gas terug op stress is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs en erkend door het CBR. Dat betekent dat de cursus mee kan tellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). Na het volgen van deze cursus zal je beter in staat zijn om met stress om te gaan, meer ontspannen te blijven tijdens het rijden en je algehele gezondheid te verbeteren.

Schrijf je vandaag nog in en samen kijken we hoe jij als vrachtwagenchauffeur nog beter om kunt gaan met stress.

Cursusagenda gas terug op stress
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus ook op aanvraag bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus gas terug op stress contact met ons op.