Wil je graag je BHV-certificaat vernieuwen en ben je op zoek naar een BHV-herhalingscursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Code 95-punten halen?

Wil je de cursus in het kader van code 95 volgen? Meld je dan aan voor de cursus EHBO voor beroepschauffeurs, een cursus die speciaal ontwikkeld is voor beroepschauffeurs. Je krijgt dan ook 7 code 95-theoriepunten wanneer je de cursus EHBO voor beroepschauffeurs volgt.

Interesse in de herhalingscursus BHV?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Onze BHV-herhalingscursus behandelt dezelfde onderwerpen als de reguliere cursus BHV, maar we versnellen het tempo. Je krijgt nog steeds uitgebreide training van onze ervaren instructeurs in eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding, pandevacuatie, communicatie met hulpdiensten en het opstellen van een ontruimingsplan. Deze praktijkgerichte cursus biedt een snelle, efficiënte manier om je BHV-certificaat te vernieuwen, zodat jij goed voorbereid blijft op noodsituaties. Schrijf je vandaag nog in en vernieuw je BHV-certificaat.

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

We plannen de herhalingscursus BHV ook op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de herhalingscursus BHV vrijblijvend contact met ons op.